Travel

Ontdek de schoonheid van de Achterhoek bij Hofparken Wiltershaar in Winterswijk

De grootste provincie van Nederland heeft enorm veel te bieden. Als je naar Gelderland gaat, zijn er enorm veel verschillende dingen te beleven. Met name is het in de Achterhoek goed vertoeven. Naast de fantastische natuur heb je enorm veel ruimte om de geschiedenis en cultuur van de omgeving te leren kennen. Om zo goed mogelijk van de schoonheid van de Achterhoek te kunnen ontdekken, kun je verblijven bij Hofparken Wiltershaar, een vakantiepark in Winterswijk. In dit blogbericht vertellen we je graag waarom!

Waarom overnachten bij Hofparken Wiltershaar?

Als je een plek zoekt in Gelderland om te overnachten, is Hofparken Wiltershaar een zeer goede optie. Hofparken Wiltershaar bevind zich in Winterswijk. Dit is het hart van het nationale landschap in de Achterhoek. In de omgeving zijn enorm veel oude boerderijen en verschillende mooie percelen te vinden. De kleine dorpjes maken het gevoel van de rust echt af. Niet alleen is het vakantiepark geschikt voor natuurliefhebbers, ook zijn er genoeg dingen te beleven in Winterswijk zelf. Zo is er bijvoorbeeld de gezelligste markt van de Achterhoek. Ook kun je je gaan begeven naar de steengroeve voor een mooie historie. Wil je meer gaan ontdekken? Dan kun je ook naar het Duitse Münsterland. Dit vind je op een steenworp afstand van het mooie vakantiepark.

Wat te doen in de Achterhoek?

De Achterhoek is één van de bekendere plekken van Nederland. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Er zijn in de Achterhoek enorm veel leuke dingen te beleven. Ga bijvoorbeeld lekker het water op met de kano. Op deze manier zie je de natuur vanuit een heel ander oogpunt. Daarnaast kun je ook op zoek naar een leuke cultuurgeschiedenis. Er zijn talloze eeuwenoude boerderijen te vinden en ook het stadscentrum heeft een historisch karakter. Uiteraard kun je ook kiezen voor meer mainstream activiteiten, zoals een dagje naar een wellness. Al met al hoef je je zeker niet te vervelen in de Achterhoek. Het bruisende centrum hoef je zeker niet te vermijden!

Is de Achterhoek geschikt voor kinderen?

Heb je een gezin met kinderen? Dan ziet een vakantie er doorgaans veel anders uit. In de Achterhoek kun je prima vertoeven als je met kinderen bent. Er zijn enorm veel activiteiten die je samen kunt gaan beleven. Ga bijvoorbeeld naar een van de vele (binnen)speeltuinen of ga gezellig naar de bioscoop. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button