Trends

Slaapkamer trends 2021

Story Highlights
  • Brave Ground is ook de kleur in je slaapkamer
  • De terugkeer van het strak opgemaakte bed
  • Kies voor luchtzuiverende planten

Een niet onbelangrijke ruimte van je huis is natuurlijk de slaapkamer. Ook die ruimte kun je inrichten volgens de nieuwste trends. Wij van inspirationblog.nl slapen beter in een kamer die voldoet aan de slaapkamer trends 2021, zo ontdekten we al in de eerste dagen van dit jaar. Omdat wij jou ook een goede nachtrust gunnen in een trendy slaapkamer praten we je graag even bij over de slaapkamer trends 2021.

Slaapkamer kleuren 2021

Kijken we naar de slaapkamer kleuren 2021 dan zien we uiteraard nadrukkelijk de kleur van het jaar terug: Brave Ground. Dit is een zachte natuurlijke kleur beige. Het is bovenal een kleur die prima te combineren is met andere kleuren. De kleur is buitengewoon geschikt voor in de slaapkamer en je combineert Brave Ground bij voorkeur met natuurlijke kleuren. Zo geef jij je kleuren een luxe en rustige uitstraling.

Zo kies je automatisch voor een rustige basis

Het is in 2021 hip om te kiezen voor een complete slaapkamer. Vroeger zocht je alles nog bij elkaar en was het een kwestie van mix & match, nu kies je voor het gemak van een complete slaapkamer. De inrichting van je slaapkamer wordt zo wel heel erg gemakkelijk en omdat je alles in één koopt, kies je vaak automatisch ook voor een rustige basis. En een rustige basis is goed voor de nachtrust. Je moet alleen zelf nog wel even accessoires zoeken voor in je slaapkamer, net als gordijnen.

Het strak opgemaakte bed is weer terug in 2021

Waar je rekening mee moet houden is dat je in 2021 kiest voor een strak opgemaakt bed. Tot vorig jaar was een nonchalant dichtgeslagen bed nog prima. Je slaat in 2021 je bed netjes dicht en je zet de kussens wat omhoog in het bed. Bovendien kies je voor een sprei of een plaid die de heft van het bed beslaat. En ook deze plaid of sprei maak je strak op en stop je dus netjes in.

Maak ruimte voor  planten

In de moderne slaapkamer van 2021 reserveer je een of meerdere plekken voor planten. De luchtzuiverende planten zorgen voor een betere nachtrust en de kleur groen doet het bovendien goed in 2021, naast de kleur van het jaar in de vorm van Brave Ground. Wat ook niet mag ontbreken in de hippe slaapkamer van 2021 zijn droogbloemen. Op die manier ontstaat ook al een heel fraai en zeer natuurlijk kleurenpalet. Het is in 2021 ook zaak om steeds te proberen rust te creëren. Je gaat merken dat dit echt wonderen doet.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button