HuisTop 5

Top 5 keukenapparatuur merken

De aankoop van een nieuwe keuken is geen kleine beslissing. Je gaat er meer dan waarschijnlijk een aanzienlijke som geld aan besteden en (normaal) is het een aankoop die jaren dienst moet doen.
Het is dus enorm belangrijk dat je goed nadenkt over wat je behoeften zijn in jouw nieuwe keuken.

Keukenapparaat kopen? Bekijk alle Keukenapparaten

De keuze van de juiste keukenapparatuur speelt hier een grote rol in. Je hebt een ruim aanbod aan merken op de markt. Elk met hun eigen afmetingen, stijl en materiaalkeuze.
Maar hoe kies je nu welk merk het beste is? Of welke stijl past best in jouw interieur? Wij stelden alvast een top 5 van deze merken op voor jou.

1. Miele

Miele is opgericht in Duitsland en reeds sinds 1899 werkzaam in de sector van (professionele) keukenapparatuur. Onder hun motto ‘immer besser’ worden hun producten altijd uitgebreid getest zodat zij steeds met kwaliteit op de markt komen.

Je kan bij Miele terecht voor werkelijk alle apparatuur die je in jouw keuken kan integreren. Of heb je toch liever een vrijstaande koelkast om die wow-factor te creëren? Ze hebben zeker enkele opties voorhanden voor jou. Bij Miele streven ze naar uitstekende kwaliteit en onberispelijk design.

Mizzo.com

2. Siemens

Ook Siemens is al jaren een grote speler op de markt. Sinds de jaren ’20 zijn zij steeds op zoek naar vernieuwing. Zij streven ernaar met hun innovatieve ontwerpen en uitvindingen jou te behagen.

Sinds kort maken zij gebruik van een app (Home Connect) op jouw smartphone van waaruit je vele van jouw apparaten in huis kan bedienen. Ze omarmen de technologie volledig. Je kan bij hen terecht voor zowel al jouw inbouwapparaten als losstaande stukken, maar ook voor kleiner huishoud elektra zoals stofzuigers en mixers.

3. Smeg

Smeg werd opgericht in 1948 in in de Italiaanse provincie Reggio Emilia. Oorspronkelijk was de oprichter een smid die vooral fornuizen maakte. Ondertussen is de derde generatie aan de slag binnen het merk.
Dit merk speelt het vooral op de design factor. Ze streven ernaar dat jouw apparatuur het middelpunt van jouw keuken wordt, een echte eye catcher.

De producten van Smeg worden steeds onderworpen aan grondige controles en garanderen dan ook een zekere duurzaamheid. Smeg maakt er een punt van om zo ecologisch mogelijk te werken door gebruik te maken van materialen die kunnen gerecycleerd worden zoals aluminium, messing, roestvrij staal en glas.

4. Kitchenaid

Het verhaal van Kitchenaid begint in 1919 in Ohio met het uitvinden van de mixer. Dit werd geprezen door huisvrouwen en chefs als het ideale keukenhulpje, vandaar de naam. Kitchenaid heeft zich lange tijd gespecialiseerd in mixers. Door de jaren heen zijn zij ook grotere apparaten gaan ontwerpen.

Hun motto is serieus over eten. Ze maken hun producten met als doel het mogelijk maken voor iedereen om uitstekende, professionele resultaten te behalen.

5. Zanussi

Zanussi werd opgericht in 1916 door Antonio Zanussi. Hij boekte zijn eerste succes met het ontwikkelen van de eerste oven. Doorheen de jaren heeft het merk Zanussi meerdere keren kunnen uitpakken met een ‘eerste’ product zoals bv het eerste kookfornuis op gas in 1951.

Bij Zanussi streven ze naar één ding: het makkelijker maken van huishoudelijke taken zodat er meer tijd is voor familie en vrienden. Uiteraard staan ook zij garant voor een duurzame en degelijke kwaliteit.

Gerelateerde artikelen

Back to top button