Travel

De ultieme familietrip bij onze zuiderburen

Er tussenuit met de hele familie! En waarheen? Naar België natuurlijk! Dichtbij huis en toch in een hele andere wereld. Met een vakantiepark in België beleeft u samen met uw familie een top vakantie. Verzamel alle opa’s, oma’s, neefjes en nichtjes en maak er iets onvergetelijks van. Ga voor een groepsaccommodatie op een vakantiepark, of huur per gezin een leuk huisjes. Waar u ook naar op zoek bent. U zult zeker een fantastische vakantie beleven.

Samen op vakantie is iets om te koesteren. Samen herinneringen maken. Neefjes en nichtjes worden beste vrienden en een fotoboek achteraf mag niet ontbreken. Wat kunt u wel niet allemaal komen ontdekken hier? Lees verder en u ontdekt het!

Met de kleintjes

Beweegt u in een vrij jonge familie, waarbij er veel kleine voetjes door het vakantiehuis rennen? Maakt u geen zorgen, want ook de kleintjes kunnen vermaakt worden tijdens een familievakantie naar het mooie België!

· Plopsa vestigt zich op meerdere locaties, dus waar in België u ook zit: u bent altijd dicht bij een Plopsa Park. Hier kunt u kennis maken met de echte Belgische karakters als Suske & Wiske, Maya de Bij, de Smurfen of Lucky Luke!

· Wat ook leuk is met de kleintjes: het bos in! De natuur in België is prachtig, iets wat u niet wilt missen. Het bos in maakt van de jonge familieleden echte padvinders. Neem een kleedje en de thermoskan mee en ga ergens heerlijk picknicken, terwijl de kinderen hollen door de natuur.

Uitwaaien met de hele familie

Met een vakantiehuis op een vakantiepark in West-Vlaanderen bent u dichter bij de Noordzee dan u denkt. West-Vlaanderen is namelijk de enige provincie van België langs de Noordzee. En hoe perfect is deze plek voor de families die van zon, zee en strand houden? Hier een aantal leuke activiteiten:

1. Stap met de familie in de Kusttram en ga langs alle stranden van West-Vlaanderen

2. Overtuigt u opa en oma om mee te gaan strandzeilen?

3. Paardrijden op het strand!

4. Zoek de zandsculpturen

5. Bezoek het evenement Theater aan Zee

6. Ga mee met de vissersboot

Opa’s en Oma’s genieten optimaal van al hun kroost, en dat nog wel in de prachtige omgeving van onze zuiderburen. Ga ook op familievakantie naar België en beleef een grootse tijd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button