Wat is de beste gereedschapstrolley

Nou, zeg jij het maar. Een dergelijke titel behoort immers toe aan de set die alles biedt wat jij nodig hebt. En wat dat precies is, weet alleen jij!

Ga er maar aan staan. Een gereedschapset samenstellen. Dat is nog niet niks, hoor. Want dan heb je een heleboel losse tools en dan weet je nog niet eens zeker of je wel compleet bent. Anderzijds zou je ook nog eens klauwen vol met geld kwijt kunnen zijn aan bepaalde schroeven, moeren en aandraaiers daarvoor die je uiteindelijk nooit van je levensdagen gebruikt! Maar ja, die kans loop je altijd, natuurlijk. Je weet nooit welke klussen zich in jouw werkplaats aan gaan dienen.

In plaats van allerlei losse gereedschappen te bestellen, kun je daarom wellicht maar beter voor een complete collectie gaan. En die wil je natuurlijk door je gehele ruimte kunnen gebruiken. Telkens zo’n zware kist met je meetorsen gaat je fysiotherapeut blij maken – maar jou niet!

Gelukkig is er een handige oplossing; een set op wieltjes! Een gereedschapstrolley rijd je immers probleemloos van de ene plek naar de andere.

Uiteraard is er niet slechts één persoon of fabrikant op dit briljante idee gekomen. Daarom hebben we hieronder de beste en populairste merken op het gebied van trolleys met daarin al je tools uiteengezet.

Janod

Met klussen en monteren kun je natuurlijk niet vroeg genoeg begonnen. Om je kroost enthousiast te krijgen voor het DIY vak, kies je daarom voor Janod speelgoed! Leer je zoon of dochter met gereedschap om te gaan en, minstens zo belangrijk, hun gereedschappen netjes weer op te ruimen. Dat is een belangrijke les voor later, aangezien een overzicht in je werkplaats van groot belang is. En dat weet je zelf immers maar al te goed!

Stanley

Alles bij de hand hebben in je werkplaats? Dan kom je al gauw bij Stanley uit! De lege gereedschapskoffers van dit merk bieden een perfecte uitkomst voor iedereen die graag zelf een indeling maakt. Ze bieden namelijk een gereedschapstrolley die je naar wens kunt samenstellen en op- en af kunt bouwen. Zo neem je precies met je mee wat je nodig hebt!

Wolfgang

Men zou denken dat je een lange reis gaat maken zodra je wordt gezien met een Wolfgang gereedschapstrolley. Maar hierin bevinden zich uiteraard geen kleren, paspoorten en zonnebrillen; wel 320 verschillende onderdelen waarmee zo’n beetje iedere klus te klaren valt!

Datona

Een werkblad én een verrijdbare gereedschapset in één? Onmogelijk. Maar alles is onmogelijk totdat het realiteit is. En daarom kun je bij de experts van Datona een gereedschapstrolley bestellen die tevens als werkbank kan dienen!

Back to top button