Overig

Philip van Griekenland en Denemarken

Misschien heb je wel eens van Philip van Griekenland en Denemarken gehoord. Door zijn huwelijk heeft hij de titel hertog van Edinburgh gekregen en staat bekend als Zijne Koninklijke Hoogheid de Hertog van Edinburgh. Zijn vader is Andreas van Griekenland en zijn moeder is Alice van Battenberg. Maar er is nog meer bekend over Philip van Griekenland en Denemarken, hij heeft namelijk vier kinderen die ze samen hebben grootgebracht.

Philip van Griekenland en Denemarken kinderen

Wanneer je gaat zoeken op Philip van Griekenland en Denemarken kinderen, komen je tot de conclusie dat hij vier kinderen heeft. Hij is getrouwd met koningin Elizabeth II op 20 november 1947. Ze hebben samen vier kinderen gekregen en dat zijn Charles van Wales, geboren op 14 november 1948, Anne, Princess Royal geboren op 15 augustus 1950. Andrew van York geboren op 19 februari 1960 en Edward van Wessex geboren op 10 maart 1964. Philip van Griekenland en Denemarken heeft dus meerdere kinderen.

Zoek hier jouw perfecte geschiedenisboek!

Philip van Griekenland en Denemarken leeftijd

Je bent al het een en ander wijzer geworden, maar nou nog wat over de Philip van Griekenland en Denemarken leeftijd. Philip van Griekenland en Denemarken is geboren op 10 juni 1921. Veel mensen vinden de leeftijd van Philip van Griekenland en Denemarken netjes gezien wat hij allemaal heeft gedaan. Hij heeft samen met zijn vrouw de zorg voor vier kinderen gehad en dat is ze goed afgegaan naast het regeren. Prins Philips jeugd was druk en interessant.

Philip van Griekenland en Denemarken zussen

Benieuwd naar meer over prins Philip? Dan zoek maar eens op Philip van Griekenland en Denemarken zussen en dan kom je te weten dat zijn ouders zussen Margaretha, Theodora, Cecilia en Sophia zijn. Er is veel te vinden over de Philip van Griekenland en Denemarken zussen, daar zijn veel mensen al veel over te weten gekomen. Drie maanden nadat Philip zelf was geboren, is zijn grootvader overleden, Lodewijk Alexander van Battenberg. In 1917 heeft die zijn familienaam veranderd in Mountbatten. Zijn dochter Alice heeft dit echter niet gedaan want ze woonde in Griekenland.

Philip van Griekenland en Denemarken geboortedatum

Het is altijd goed om meer te weten te komen over prins Philip Engeland. Zo kun je zoeken op Philip van Griekenland en Denemarken geboortedatum en dan zie je dat hij is geboren op 10 juni 1921. Hij wordt ook wel Hertog van Edinburgh genoemd sinds zijn huwelijk. Het is namelijk de echtgenoot van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Ook de kinderen van Philip van Griekenland en Denemarken kennen hun eigen geboortedatum die hier bekend is gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button