Vrijstaand huis bouwen

Niks gevonden op de huizenmarkt? Dat verbaast ons niks. Zeker niet aangezien je best mag aangeven wat je zelf wilt en dit ook gerealiseerd kan worden.

Je mag gewoonweg geen genoegen nemen met minder. Zolang jij wensen hebt en eisen stelt met betrekking tot je nieuwe woning, waarom zou je dan compromissen moeten sluiten met jezelf? Omdat geen enkel huis volledig aan jouw visie voldoet?

Dankzij Groothuisbouw heb je dan alvast een probleem minder. Wij kunnen je namelijk helpen je droomwoning te realiseren op de plek waar jij je nieuwe optrekje wilt hebben staan! Hoe vind je die?!

Hoe gaat dat precies in zijn werk? Dat gaan we je hieronder uitvoerig uitleggen. Uiteindelijk zal duidelijk worden dat jouw toekomst volledig in jouw handen ligt. Want ben jij van plan om precies zo te gaan wonen als jij wilt? Laat je dan door niets of niemand tegenhouden! Wij begeleiden je door het hele proces en realiseren samen met jou je dromen.

Eigen huis ontwerpen

We zeiden al dat compromissen sluiten de grootste onzin is als het op je nieuwe woning aankomt. Samen met ons kun jij namelijk een vrijstaand huis bouwen dat zich volledig baseert op jouw ideaalbeeld.

Over wat voor typen woning hebben we het dan? Ook dat bepaal je helemaal zelf! Een villa, herenhuis, boerderij… in meer dan twintig jaar hebben we via ons bouwbedrijf elk soort huis al wel een keer neergezet. Daarom kunnen we je ook nog eens verzekeren van een foutloze bouw. 

In zeven simpele stappen komt jouw droomhuis al een stuk dichterbij. Kies het type huis dat je wilt, het specifieke model plus aanvullende opties zoals dakkapellen, serres en balkons. Zo bepaal jij dus ook aan welke kant van je woning je voordeur komt te zitten! Om maar eens iets te noemen.

Is het je gelukt om de ideale samenstelling te bereiken? Dan sturen wij je zo snel we kunnen een passende offerte toe.

Gasloos bouwen

We leven allang niet meer in het heden; de toekomst is al jaren geleden aangebroken! En daar heeft Groothuisbouw zich dan ook al een behoorlijke tijd op geanticipeerd. Vanaf 2020 moet iedere nieuwe – en bestaande – woning zich qua energievoorziening namelijk volledig baseren op elektriciteit. Wij bouwen echter al jaren nieuwe huizen volgens deze toekomstige verordening! Maar brengt dat voor jou ook voordelen met zich mee?

Ja, wel degelijk. Je woning wordt immers gerealiseerd door middel van duurzame materialen. Dat betekent dat je nog jarenlang van je huis mag genieten en dat je profiteert van een perfecte isolatie. Dit houdt weer in dat je stookkosten niet onnodig hoog oplopen. En daar komt nog bij dat deze maatregelen de waarde van je huis doen stijgen. Dat levert je weer extra mogelijkheden op om je nieuwe stek waar dan ook uit te kiezen… of wederom te laten bouwen!

Heb jij een droom? Daar houden we van. Sta ons dan ook toe je te helpen deze te realiseren!

Back to top button