Toilet inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie om je toilet anders in te delen of wat gezelliger te maken misschien? Het kan zijn dat het een kleine ruimte betreft en dan wil je het graag zo praktisch mogelijk inrichten. Gelukkig kun je je hier laten inspireren en dan kun je van je toilet ook een leuke ruimte maken. Er zijn ook mensen die het één en ander aan de muur hangen, een prikbord met briefjes of verschillende foto’s. Ook een verjaardagskalender kun je er vaak vinden. Bij ons vind jij de leukste toilet inspiratie zodat jij zelf aan de slag kunt in je eigen woning. 

Toilet verbouwen inspiratie

Je wil graag je toilet verbouwen en bent op zoek naar inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hierbij denken aan een hangtoilet of liever eentje die nog op de grond vast staat? Welke tegels spreken je aan bij het toilet en welke kleuren? Zomaar een paar vragen om over na te denken en dan kun je je toilet vervolgens verbouwen aan de hand van de inspiratie tips die je op hebt gedaan. Verbouwen kun je zelf doen of laten doen, ook daar kun je over nadenken wat je graag wilt.

Klein toilet inspiratie

Als je een klein toilet hebt, dan vind je het fijn als je er toch alles hebt wat nodig is. Inspiratie is daarom vaak gewenst zodat je een klein toilet toch praktisch in kunt richten en gebruiken. Is er bijvoorbeeld een kraantje nodig met wasbak? Is er ruimte voor een prullenbak? Misschien kun je nog wat leuks aan de muur hangen zodat het er niet eentonig uit ziet. Met een klein toilet kun jij ook met onze inspiratie alle kanten op zodat het leuk en praktisch wordt ingericht.

Back to top button