PIRATE PROXY: 5 Perfecte alternatieven

The Pirate Bay is al ongelofelijk vaak offline geprobeerd te halen, maar de torrent-site keert keer op keer terug. Ondanks dat zijn dit een aantal goede alternatieven voor wanneer de site wéér eens offline is! Op zoek naar een pirate proxy en ben je iemand die vaak gebruik maakt van The Pirate Bay, maar er gek van wordt dat de site telkens niet beschikbaar is? Dan zijn deze alternatieven het proberen waard.

Let op: het gebruik van deze sites is op eigen risico, downloaden van illegale content is immers verboden.

Pirate Proxy
  • VPN – Niet geheel onbelangrijk

Ben je vergeten een VPN te installeren voordat we met andere opties beginnen? Dit beschermt je tegen diefstal, maskeert je IP-adres en zorgt ervoor dat je toegang hebt tot externe sites en streamingdiensten. ideaal!

NordVPN is nu ook beschikbaar korting!

  • LimeTorrents – Vind alles wat je nodig hebt!

Je kunt alles vinden op LimeTorrents. Series, films, muziek en games. De site is zo goed vanwege het brede aanbod, dat verschilt van andere sites (het aanbod wordt meestal gecombineerd met films en tv-series). Ten opzichte van de vorige versie is de site aanzienlijk verbeterd qua gebruiksvriendelijkheid en uitstraling.

  • TorrentHounds – Voor alle films en series

Na het betreden van de website zou je kunnen denken; dit is de meest verwarrende website die ik ooit heb gezien. Er is misschien een waarheid, maar de site werkt goed. Op TorrentHounds weet je bijna 100% zeker dat je een aantal goede films en series kunt downloaden.

  • RAR.BG – Voor klassiekers en nieuwkomers

In vergelijking met TorrentHounds ziet RAR.BG er vele malen beter uit. Op de website vind je niet alleen oude klassiekers, maar ook de nieuwste films en series. U moet eerst een account op de website aanmaken, maar het is gemakkelijk. Een echte aanrader voor iedereen die een serie films en series wil!

  • Zooqle – Nieuwe website

Zooqle is een nieuwkomer in deze wereld. De website bestaat al een hele tijd, maar kreeg meteen een hoge populariteit. Dit is een ideale website voor mensen die alleen op zoek zijn naar bepaalde films of series, want je vindt hier alleen films en series.

  • 1337x – Óók voor muziek

Deze website bestaat al een hele tijd, maar er zijn veel films, series, muziek en ga zo maar door. In vergelijking met vorig jaar is de site veel populairder, maar nu is hij afgenomen. Toch is het nog steeds een goede keuze. U kunt de 1337x-website hier bekijken.

Back to top button