Travel

3x inspiratie voor winterzon bestemmingen

Ben jij van plan om deze winter op vakantie te gaan naar de zon? En kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan gauw verder. Wanneer het in Nederland al maanden koud en nat is, is het natuurlijk heerlijk om er even tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. Er zijn gelukkig genoeg bestemmingen waar je goed terecht kunt voor een heerlijke winterzon vakantie. Hieronder vind je inspiratie voor verschillende winterzon bestemmingen! 

Madeira 

Een goede optie voor een winterzon vakantie is het Portugese eiland Madeira. In Madeira is het klimaat in de wintermaanden zacht en zonnig. Het kan er in de winter weliswaar ook regelmatig regenen, maar omdat het weer erg veranderlijk is, is de kans groot dat je er ook veel kunt genieten van de zon. Het eiland Madeira staat bekend om de prachtige natuur, de heerlijke stranden en de mooie dorpjes. De ideale plek voor als je zowel wilt kunnen genieten van strand, natuur en cultuur. Madeira ligt op ongeveer 4 uur vliegen van Nederland en is daarmee ook goed en snel te bereiken. Ideaal voor als je er even tussenuit wilt in de winter dus! 

Kaapverdië 

De Kaapverdische eilanden zijn ook de moeite waard om te overwegen voor een winterzon vakantie. Kaapverdië is een heerlijke bestemming voor een winterzon vakantie. Kaapverdië ligt op zo’n 6,5 uur vliegen van Nederland en is goed te bereiken met een directe vlucht. Het klimaat in Kaapverdië is het hele jaar door warm en zonnig, ook in de wintermaanden. De ideale bestemming voor een winterzon vakantie dus! Als je naar Kaapverdië op vakantie gaat kun je verschillende activiteiten doen, zoals uitrusten aan het strand, genieten in de natuur en de woestijn of de vulkaan ‘Fogo’ beklimmen. Er zit voor iedereen wel een geschikte activiteit tussen! Zeker een goede bestemming om op je lijstje te zetten voor winterzon bestemmingen. 

Dubai 

Houd jij van zon, zee, strand en de stad? Dan is Dubai de ideale bestemming voor jouw winterzon vakantie. In Dubai is het klimaat in de winter heerlijk warm en zonnig. Dat betekent dat je er ook in de winter heerlijk aan het strand of zwembad kunt liggen. Verder kun je in Dubai natuurlijk ook terecht voor het bekijken van bijzondere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Burj Khalifa’, het hoogste gebouw van de wereld. Verder kun je er ook een dagje op avontuur gaan in de woestijn. De echte avonturiers kunnen hier een quad huren en door de woestijn heen racen. Je merkt het, ook Dubai is een mooie winterzon bestemming! 

Met al deze inspiratie voor winterzon bestemmingen kun jij alvast je winterzon vakantie gaan plannen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button