Trends

4 eenvoudige stappen om warmte te creëren in de eethoek

De eethoek is een belangrijke plek in huis waar je samen kan komen om te genieten van maaltijden en elkaars gezelschap, maar er wordt hier meer gedaan dan alleen eten. Huiswerk maken, de krant lezen of samen met vrienden en familie spelletjes spelen kan hier allemaal. Door warmte te creëren in de eethoek is hij niet alleen functioneel, maar ook nog eens gezellig. Hieronder vind je vier eenvoudige manieren waarop je warmte kan toevoegen aan deze ruimte.

Aarde tinten

Kleur doet veel met de sfeer in een ruimte. Bruin is bijvoorbeeld een kleur die een gevoel van comfort kan oproepen. Beige is een goede basis voor een warm interieur en kan je goed toepassen op de muren en in meubels. De eetkamerstoelen van Jesper Home passen bijvoorbeeld goed bij dit kleurenpallet. De stoelen zijn zo samen te stellen dat ze helemaal naar jouw smaak zijn en ze hebben één ding gemeen: heerlijk zitgenot voor elk moment van de dag. Om toch iets meer kleur toe te voegen kan je ook kiezen voor rood of oranje. Deze kleuren zijn perfect voor accessoires en geven een gevoel van warmte en vrolijkheid. Aarde tinten zijn dus perfect om een warme sfeer in jouw eethoek te creëren.

In de spotlights

Verlichting geeft sfeer aan een ruimte, zo ook in de eethoek. Tijdens het eten vind je het misschien fijn om wat meer licht te hebben, maar tijdens een gezellig avondje met vrienden wil je de lampen juist wat zachter zetten. Een leuke hanglamp boven de tafel met dimbaar licht zorgt voor net even iets meer sfeer dan een normale lamp. 

In de spotlights

Natuurlijke materialen

Met de meubels van MUST Living kom je een heel eind in het creëren van warmte in de eethoek. De authentieke meubels en accessoires geven je gelijk een ‘feel good’ gevoel. Kies bijvoorbeeld voor rotan hanglampen, een mooi vloerkleed of een houten opbergkast. Deze items zijn niet alleen gemaakt van de perfecte materialen voor een warme sfeer, maar zien er ook nog eens luxueus uit. Wat je ook kiest, MUST Living zorgt ervoor dat je de perfecte sfeer creëert voor jouw eethoek. 

Maak het geheel af

Accessoires zijn de finishing touch voor elk interieur. Door het toevoegen van kaarsen, dienbladen, bloemen en muurdecoratie geef jij jouw eethoek net dat extra beetje sfeer en die warmte waar je naar op zoek bent. Ook vloerkleden dragen hieraan bij. Ga voor de juiste kleuren en materialen en maak er één geheel van. 

Kortom, door het volgen van deze eenvoudige stappen kun jij jouw eethoek transformeren tot een warme en gezellige ruimte waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden met vrienden en familie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button