Overig

4 redenen voor een High Tea!

De High Tea is een fenomeen dat oorspronkelijk afkomstig is uit Engeland, maar dat jaren geleden al veel harten in Nederland wist te veroveren. Vandaag de dag is het eigenlijk gewoon geïntegreerd in onze eigen cultuur. Logisch ook, want het is een super leuke manier om tijd door te brengen met je vrienden, familie of collega’s. In dit artikel gaan we het over 5 gelegenheden hebben die perfect zijn voor een High Tea!

1. Moederdag

Wil je geen standaard cadeau geven voor Moederdag, maar wil je juist lekker quality time doorbrengen met je moeder? Neem haar dan mee voor een High Tea. Voor een High Tea ga je namelijk meestal wel een paar uur zitten. Zo kun je eens echt de tijd nemen voor je moeder en lekker bijkletsen, onder het genot van verschillende soorten thee en allerlei overheerlijke zoete en hartige hapjes. In plaats van een saai bosje bloemen creëer je samen een mooie herinnering die je allebei kunt koesteren. Mocht het op Moederdag zelf niet lukken om op pad te gaan met je moeder, dan kun je haar ook een High Tea Cadeaubon geven, zodat ze zelf een datum kan kiezen.  

2. Bijkletsen met vriendinnen

Is jouw vriendengroep al een hele tijd niet meer bij elkaar geweest? Gooi er dan snel een datumprikker uit en plan een gezellige High Tea in. Op een gegeven moment ben je op een leeftijd dat iedereen het druk heeft met werk, het gezin en hobby’s. Het wordt dan steeds lastiger om tijd voor je vrienden te maken, maar dat moet je natuurlijk wel blijven doen. Echt op stap gaan doe je waarschijnlijk niet meer vaak, maar een High Tea op de zondagmiddag moet toch wel een keer in je agenda passen. Zo kun je goed de tijd nemen om met z’n allen bij te kletsen en voelt het weer net als vroeger!

3. Een babyshower

Als je een babyshower moet organiseren voor een vriendin of familielid, wil je hier natuurlijk echt een speciale dag van maken. Een High Tea is een ideale toevoeging voor een geslaagde babyshower. Daarnaast is het ook voor iedereen makkelijk, want hapjes en drankjes worden verzorgd, dus niemand van jullie hoeft hier naar om te kijken. Zo is het voor de hele groep een zorgeloos dagje weg vol met gezelligheid en lekkernijen. 

4. Vier je verjaardag met een High Tea 

Ben je bijna jarig en heb je eigenlijk helemaal geen zin om een feest te organiseren bij jou thuis? Vier je verjaardag dan gewoon lekker onder het genot van een High Tea. Dan hoef je ook een keer niet na te denken over welke taart je moet kopen, er is immers genoeg keuze uit mooie, kleine gebakjes. En voor de mensen die niet van zoetigheid houden zijn er hartige hapjes!

Gerelateerde artikelen

Back to top button