Trends

5 vlaggen die je standaard in huis wilt hebben

Ben jij op zoek naar unieke decoratie voor je huis, maar heb je genoeg van de standaard vazen, vloerkleden en lampenkappen? Waarom zou je dan niet eens kiezen om het eens anders aan te pakken? Een super uniek idee is om verschillende vlaggen in huis te halen. Je kunt deze aan de muur hangen, of natuurlijk aan een vlaggenmast. Je hoeft ze natuurlijk niet het hele jaar door in huis te hebben hangen, maar het is wel een goed idee om een aantal vlaggen standaard in huis te hebben. Zo heb je voor elke gelegenheid wel een passende vlag. Hier zijn er 5 die je moet hebben!

Deurraamvlag

De deurraamvlag is een handige vlag die je voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. De meeste vlaggen hebben een standaard formaat van 140×55 cm, maar je kunt ook een op maat gemaakte vlag bestellen die precies past op jouw raam of deur. Waar kun je deze voor gebruiken? Denk aan een feestje, ter promotie van een evenement, of als je gewoon eens wat meer kleur in je huis wilt halen. De deurraamvlag is dan echt een goede keuze. Het monteren ervan is heel simpel. Deze vlaggen hebben namelijk stevige zuignappen waarmee je ze eenvoudig kunt ophangen.

Autovlaggen

En wat dacht je van autovlaggen? Autovlaggen zijn een leuke manier om je trots voor je land of je favoriete sportteam te laten zien terwijl je onderweg bent. Bij Vlaggenclub kun je kiezen uit luxe autovlaggen met de vlaggen van alle provincies en landen. Deze vlaggen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om rechtop te blijven staan, zelfs als je wat sneller rijdt (ideaal voor snelheidsduivels onder ons). Met een handzaam formaat van 30×45 cm en een sterke witte stok zijn ze makkelijk aan bijna elke auto te bevestigen.

Fietsvlaggetje

De fietsvlaggetjes zijn gewoon een absolute must voor kinderen, vooral als ze graag fietsen. Deze vlaggen dragen namelijk bij aan de zichtbaarheid op de weg, waardoor het dus een stuk veiliger wordt om te fietsen.Fietsvlaggetjes werden al in de jaren 50 geïntroduceerd om fietsers beter zichtbaar te maken voor automobilisten. Dit is dus vooral handig voor kinderen op hun kleine fietsen, omdat ze anders soms over het hoofd worden gezien. Met een opvallend fietsvlaggetje op hun fiets wordt fietsen niet alleen veiliger, maar ook veel leuker. Het is een kleine investering die grote voordelen biedt, vooral voor de gemoedsrust van ouders.

Regenboogvlag

De regenboogvlag: wie kent hem niet? Hij wordt ook wel de pride vlag genoemd. Dit is een krachtig symbool van diversiteit en gelijkheid binnen de LGBTQ+-gemeenschap. Elke kleur in de vlag staat voor iets speciaals en toont de rijkdom van deze gemeenschap, terwijl het symbool zelf inclusie en vrede symboliseert. Het maakt niet zozeer uit of je nu een groter voorstander bent of gewoon je eigen trots wilt laten zien, haal deze zeker in huis. Het brengt ook gewoon enorm veel kleur naar binnen.

Speciale vlaggen voor elke gelegenheid

Er zijn nog tal van andere vlaggen die je kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan vlaggen om reclame te maken voor je bedrijf. Of wat dacht je van een vlag van je favoriete sportclub? De liefde voor je prachtige BMW? De mogelijkheden zijn echt eindeloos en je kunt ook gewoon een vlag op maat laten maken. Welke vlaggen ga jij in huis halen?

Gerelateerde artikelen

Back to top button