HuisTuin

De mooiste ideeën voor binnen en buiten

Het lekkere weer komt eraan en dat betekent dat we ons huis gaan klaarmaken voor de zomer. Denk aan nieuwe, frisse kleuren in huis, meer bloemen, maar denk ook aan een heerlijke lounge plek in de tuin bijvoorbeeld. In dit artikel lees je een aantal mooie ideeën voor zowel binnen als buiten.

#1. Verlichting

De verlichting speelt toch wel een belangrijke rol binnen jouw interieur. Vooral met de lekkere zomeravonden is het gezellig om de tuindeur open te hebben en gezellige verlichting te hebben staan of hangen. Kies bijvoorbeeld voor dimlicht, zodat je voldoende licht kunt krijgen, maar wanneer het avond is je het licht iets kunt dimmen en sfeervol kunt maken. Tip: vergeet de verlichting in de tuin niet! Zet kaarsen en fakkels neer en haal een mooie prikkabel met een aantal lampjes eraan. Dit staat erg gezellig in een veranda of op een terras. 

#2. Houtlook tegels

Ook is het tijd om te kijken naar de basis van jouw woning. Ben jij tevreden met de vloer of is het tijd voor vernieuwing? Kies dan voor houtlook tegels. Dit zijn namelijk prachtige tegels die echt parket uitstralen. Dit is een goed alternatief voor echt hout, omdat dit meerdere voordelen met zich meebrengt. De houtlook tegels zijn onderhoudsvriendelijker en er zijn ontzettend veel soorten houtlook tegels. Hierdoor past er altijd wel iets bij jouw inrichting. 

De mooiste ideeën voor binnen en buiten

#3. De tuin

Ben jij ook graag vaak in de tuin aan het zonnen, eten en gezellig wat drinken met vrienden of familie? Zorg er dan voor dat jouw terras in de tuin helemaal op orde is. Haal een gezellige lounge set, mooie stoelen en een eettafel, zodat iedereen hier lekker kan genieten. Zorg ook voor mooie vloertegels, terrastegels of wandtegels in de tuin. Hierdoor maak je het helemaal compleet. Bij totaaltegel hebben ze een breed assortiment met mooie producten en kun je ook nog eens de showrooms in Hegelsom, Vianen en Moergestel bekijken. 

#4. Accessoires

Als laatste is het leuk om een aantal kleurrijke accessoires toe te voegen in huis en in de tuin. Denk hierbij aan kussentjes op de bank, plaids, kaarsen en andere items. Kies kleuren uit, zoals geel, roze of groen, zodat het helemaal past bij de zomer. Voer dit ook door van binnen naar buiten, zodat je in huis en ook buiten één stijl aanhoudt. 

Heel veel plezier in de zomer en geniet van jouw tuin.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button