Trends

Drie opvallende gadgettrends van dit moment!

De wereld van tech en gadgets is constant in beweging. De ene noviteit is nog niet op de markt, of de andere innovatie doet alweer zijn intrede. Voor de liefhebber ontzettend leuk en interessant om te volgen, maar het is ook een vrij dure bezigheid. Zeker wanneer je ook graag met alle laatste ontwikkelingen mee wilt doen. Natuurlijk hoef je niet alle gadgets ook daadwerkelijk te kopen, maar weten wat speelt is altijd leuk. Daarom hier drie ontwikkelingen die helemaal hot zijn op dit moment.

1. Nieuwkomer op de markt

In het begin waren er in de wereld van mobiele telefonie nogal wat merken, van de Siemens en Philips, tot de Nokia. De afgelopen jaren is de markt eigenlijk overgenomen door twee merken, Samsung en Apple. Hier zijn diverse redenen voor, één daarvan is die van het besturingssysteem. Apple heeft hier zijn eigen IOS-systeem voor ontwikkeld, en Samsung het Android-systeem. Maar er is een nieuwkomer op de markt van de mobiele telefonie en deze lijkt zeer goed te kunnen concurreren met zijn opponenten. Deze maakt wel gebruik van Android, maar heeft z’n eigen uniek versie hiervan. Het gaat hier namelijk om de Nothing Phone 2. Deze telefoon is eind juli (2023) pas op de markt gekomen, maar wanneer we de nothing phone 2 review lezen kunnen we niet anders dan deze nieuwkomer serieus nemen. De Nothing Phone valt op door zijn innovatieve uiterlijk waarbij de achterkant transparant is en voorzien van verschillende oplichtende gedeeltes. Ook de camera, het scherm en batterij zijn van topkwaliteit. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De Nothing Phone 2 lijkt daarmee weleens de wereld van de mobiele telefonie ingrijpend te kunnen veranderen. 

2. Track it

Steeds vaker horen we verhalen van mensen die koffers kwijtraken, het gebruik van trackers is daarmee ook steeds populairder geworden. Maar niet alleen bij koffers worden deze volop gebruikt, ook bij fietsen die gestolen worden zien we trackers steeds meer terugkomen. Door een tracker in de vorm van bijvoorbeeld een reflector op een fiets te plaatsen, ziet een dief niet dat deze op de fiets geplaatst is. Maar hierna is de fiets wél eenvoudig terug te vinden. De prijs van trackers is ook behoorlijk gedaald, dus een aanrader om je duurbetaalde spullen snel weer terug te krijgen. Vaak daalt de prijs wanneer je meerdere in één keer koopt, en ze komen altijd van pas! 

3. Alles slimmer

Ook de innovaties omtrent een slim huis nemen nog steeds verder toe. Van de slimme verwarming tot verlichting, alles hebben we al voorbij zien komen. Maar iets wat tegenwoordig ook echt niet meer te missen valt, is de slimme deurbel. Deze is niet alleen handig om te checken of er geen ongenodigde gasten voor je deur staan ’s avonds, je kunt met de nieuwste generatie ook eenvoudig communiceren met bijvoorbeeld de pakketbezorger bij je deur. Dus nooit meer een pakketje gemist met de nieuwste generatie deurbellen!

Kortom, als er één wereld is die zich snel ontwikkelt dan is dat wel die van de technologische innovaties. Laat je inspireren door alle mogelijkheden en kies de opties eruit die bij jou en je wensen passen. Zo maak je je leven nóg leuker!

Gerelateerde artikelen

Back to top button