Auto

Hoe bestel je automatten op maat?

Zoek je betaalbare, originele automatten voor je auto? MijnAutomatten.nl is de plek waar je moet zijn. In deze webwinkel vind je automatten van topkwaliteit, perfect afgestemd op jouw auto. Het bestellen van een mattenset is zo gepiept: voer je kenteken in, kies je favoriete kleuren en materialen en binnen acht werkdagen heb je de matten in huis.

Geïnteresseerd in het online bestellen van automatten die precies passen? Lees verder in dit artikel, waar we je alle ins en outs vertellen.

Wat zijn de voordelen van op maat gemaakte automatten?

  • Nauwkeurige pasvorm: afgestemd op jouw auto;
  • Bescherming interieur: houdt vuil en slijtage tegen;
  • Stijlvol design: past perfect bij je auto;
  • Duurzaam materiaal: heeft een lange levensduur;
  • Eenvoudig te onderhouden: gemakkelijk schoon te maken;
  • Verhoogt de waarde van je auto: voordelig bij verkoop.

Welke materialen zijn er voor automatten?

Je hebt keuze uit verschillende materialen voor automatten, elk met eigen kenmerken. Naaldvilt-automatten zijn stevig en in zwart of antraciet verkrijgbaar. Velours-automatten voelen zacht aan, zijn beschikbaar in vijf kleuren en zijn vuilbestendig. Velours Premium-matten zijn luxer met een langere pool en zijn er in drie kleuren. Rubbermatten zijn slijtvast, makkelijk schoon te maken en hebben een anti-slip laag. Ze zijn licht, houden vuil en vocht vast en ruiken lekker fris. Welk materiaal kies jij?

Hoe gaat de bezorging van op maat gemaakte automatten in zijn werk?

Als je automatten bestelt bij MijnAutomatten.nl, starten de specialisten onmiddellijk met het op maat maken van je matten in hun eigen fabriek. Ze beloven met bijna honderd procent zekerheid dat je jouw nieuwe mattenset binnen vijf tot acht werkdagen via DPD thuis ontvangt. Niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Bestel daarom je automatten op maat bij MijnAutomatten.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button