Trends

Inspiratie voor een nieuwe telefoon nodig? Twee goede tips!

Het is zover, je telefoon is stuk of je hebt dringend behoefte aan een nieuwe. Die oude kan echt niet meer, het is sloom en de batterij is een paar uurtjes leeg. Je wilt graag eens wat verder kijken dan de twee bekende merken Apple en Samsung, en je hebt wat inspiratie hiervoor nodig. Dan ben je hier aan het goede adres!

Oosterse wijsheid

Wil je een erg goede, snelle, betrouwbare en mooie telefoon? Kijk dan eens naar het merk Xiaomi, dit Chinese merk -wat bestaat sinds 2010- is sinds juni 2021 grootste smartphonefabrikant ter wereld! En ze maken niet alleen de meeste, ze worden tegenwoordig ook het meest verkocht van allemaal. Laatst is dit merk ook met een telefoon gekomen waar je ‘u’ tegen zegt, de Xiaomi 12t Pro. Een telefoon met een hoofdcamera van maar liefst 200 megapixel, echt waar! Kun je moeilijk inschatten hoeveel dit is? Ter vergelijking; de allernieuwste IPhone Pro heeft een camera met 48 megapixel. En deze telefoon blinkt niet alleen daarom uit, het is in no-time opgeladen en gaat daarna dagen mee, én het heeft werkelijk een briljant scherm. En de prijs? Dat is een fractie van een nieuwe Iphone of Samsung. Aanrader!

Doe slim met een eSIM

Als je dan toch een nieuwe telefoon aan het uitzoeken bent, doe dan direct even de check of het geschikt is voor een digitale simkaart, oftewel een eSIM. Mocht je de keuze hebben, ga dan voor een mobiele telefoon die dit ondersteunt. Waarom? Met een esim abonnement ben je allereerst duurzamer bezig, want er zijn geen plastic kaartjes meer nodig. Daarnaast kun je een vrijwel onbeperkt aantal contact opslaan op deze simkaart, je bent dus nooit meer iemands nummer kwijt. Ook kun je direct aan de slag, je hoeft niet te wachten totdat je de eSIM in huis hebt gekregen. Krijg je de eSIM van je werkgever of gebruik je het voor je eigen bedrijf? Dan is het ook aan te raden deze functie te gebruiken; het (automatisch laten) uitschakelen van je digitale simkaart buiten werktijd. Zo weet je zeker dat je écht kunt ontspannen en de volgende dag zie je wel welke berichtjes er allemaal binnen zijn gekomen. En mocht er echt bloedspoed zijn, dan weten ze je heus wel te bereiken op je privénummer.

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Kijk dan eens verder dan de twee bekende techgiganten, en check direct of je gekozen telefoon geschikt is voor een eSIM abonnement. Later ben je jezelf dankbaar dat je dit blog gelezen hebt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button