Overig

Koop met vertrouwen jouw favoriete product online!

Story Highlights
  • Tegenstrijdigheden
  • Gebruik van kunstmatige intelligentie
  • Relevante achtergrondinformatie
  • Binnen enkele muisklikken

Tip: als je een bepaald product wil kopen maar graag wilt weten of je er ook verstandig aan doet, kies dan voor een onafhankelijke vergelijkingssite. Daar vind je alle mogelijke en steeds actuele productinformatie in een handig overzichtelijk bij elkaar. Het bespaart je veel kostbare tijd als je zelf relevante productinformatie moet gaat zoeken. Bovendien is sprake van informatie die met behulp van de technologie van kunstmatige intelligentie vergaard is. Daardoor krijg je objectief en op data gebaseerd advies.

Tegenstrijdigheden

Zoeken op internet naar relevante productinformatie is bepaald geen sinecure. Je moet het eerst maar eens zien te vinden en als je eenmaal aan het lezen slaat, dan zijn de tegenstrijdigheden niet van de lucht. Dat geldt helemaal voor de reviews en ervaringen. In elk geval brengt deze informatie je eerder in vertwijfeling dan dat je na het lezen van de informatie precies weet wat je wilt. Informatie die op data gebaseerd is brengt je veel meer. 

Gebruik van kunstmatige intelligentie

De consumentensites werken met een technologie die in staat is is om alle gegevens van een product te verzamelen, die gegevens kan analyseren en door het gebruik van kunstmatige intelligentie ook daadwerkelijk ‘begrijpt’. Met die informatie kun je echt een weloverwogen aankoop doen. Bovendien worden de grotere online shops in ons land continu gemonitord en zo weet je zeker dat je steeds op de hoogte bent van de meest actuele prijzen bijvoorbeeld. Bovendien is sprake van een meer gewogen oordeel, een oordeel waar je écht iets mee kunt en dat eensluidend is. Heel anders – lees: beter – dus dan zelf zoeken op internet waar van een duidelijk en richtinggevend advies vaak geen sprake is.

Relevante achtergrondinformatie

Tip: zoek jij het antwoord op vragen over producten als ‘hoe lang gaat mijn laptop mee’ en ‘wat is HDR’? Die krijg je op de zeer uitgebreide consumenten website van Bestenu. Want behalve dat informatie aangereikt wordt die via kunstmatige intelligentie verzameld is, werkt een team van medewerkers aan het bieden van relevante achtergrondinformatie. De prettig leesbare blogs behandelen vragen die we onszelf best vaak stellen en die je kennis over producten verder vergroot. 

Binnen enkele muisklikken

Om het je nog gemakkelijker te maken wordt de productinformatie overzichtelijk voor je gerubriceerd. Daarbij gelden de categorieën elektronica, computers, kantoor, klussen, keuken, tuin, auto, kinderen, dieren en wonen als hoofdcategorieën. Die categorieën zijn vervolgens weer onderverdeeld in subgroepen. Zo heb je bij de categorie elektronica onder meer de sub-rubrieken audio en hifi, camera en accessoires, huishoudelijke apparatuur, persoonlijke verzorging en tablet en telefonie, om slechts het topje van de ijsberg te onthullen. En zo wordt elke hoofdcategorie verder uitgediept. Door gebruik te maken van deze consumentensite weet je binnen slechts enkele muisklikken wat de meest voordelige koptelefoon is en wat de beste koop voor je zou zijn als je zoekt naar een wasmachine, kruimeldief of mobiele airco. Maar dat is nog niet alles. Wil je een weloverwogen oordeel over een product om zo tot de beste koop te komen, dan bezoek je dus eerst Bestenu.

Gerelateerde artikelen

Back to top button