Huis

Maak van je muur een kunstwerk!

Wil jij je huis een opfrisbeurt geven zonder dat je het hele interieur moet vervangen? Met toffe muurstickers maak jij van je muur een waar kunstwerk en geef je de hele kamer een make-over. Of je nu de woonkamer een boost wilt geven of je slaapkamer een nieuwe look. Je hoeft er niet al je meubels voor de deur uit te doen. 

Geef je kamer een metamorfose met toffe muurstickers

Met muurstickers geef je de hele ruimte een nieuwe sfeer. Je kunt daarbij kiezen uit heel veel bestaande stickers en een mooi plaatje uitkiezen dat bij je past. Dat geeft de ruimte al een heel andere beleving. Nog leuker is het om zelf een sticker te maken. Je kunt een gepersonaliseerde sticker maken met bijvoorbeeld een foto van je mooiste vakantie en daarmee de muur bedekken. Of in de keuken een foto van dat ene restaurantje waar jullie zo heerlijk hebben zitten genieten in het buitenland op de muur plakken. 

Toffe muurstickers maak je zelf!

Toffe muurstickers zijn de perfecte manier om jou met een grote glimlach te laten genieten van je huis. En tegenwoordig is het helemaal niet moeilijk om dat zelf te doen. Op toffe muurstickers kies je eenvoudig zelf een afbeelding die jij gaaf vindt. Je kunt hem op maat laten maken zodat je hele muur bedekt is of een formaat dat een gedeelte van de muur bedekt. Er is enorm veel keuze, dus je vindt altijd wel een plaatje of afbeelding waar je blij van wordt.

Gepersonaliseerde sticker maken

Wil jij je kamer een nog persoonlijker tintje geven? Dat kan natuurlijk ook. Hoe gaaf is het als jij met een foto van iets dat je geraakt heeft of dat je heel mooi vindt je muur versiert? Dan stap je elke dag in het gevoel dat je toen had. Een gepersonaliseerde sticker maken kan ook en is zo gemaakt. Zo kun je elke kamer in je huis een apart thema geven zonder verder iets te veranderen. Je bepaalt dan zelf de afbeelding op de muur en of je er tekst bij wilt of niet. Vrijwel alles is mogelijk.

Je muur als kunstwerk

Geef elke kamer in je huis een eigen identiteit met een mooie muursticker als eyecatcher. Zo maak je van je thuiswerkplek een waar kantoor met het logo van je bedrijf op de muur of van je keuken je favoriete plek met een foto van je meest romantische diner ooit. Maak je kind blij met een foto van zijn/haar favoriete pretpark en creëer een oase van rust op je slaapkamer met een prachtige natuurfoto. Hou je mooiste herinneringen levendig door je huis ermee te behangen en maak van elke muur een persoonlijk kunstwerk.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button