Overig

Op zoek naar een origineel kerstpakket? Hier vind je eerlijke reviews van bedrijven die een kerstpakket bij Fitbox kochten

Wij zijn Fitbox, een kerstpakketten leverancier voor gezonde en duurzame kerstpakketten. Dit zijn niet de standaard kerstpakketten die je op elke hoek van de straat kunt vinden. Wij zijn er voor bedrijven die hun pakket net wat anders en net wat gezonder willen insteken.

Elk jaar streven we ernaar om als bedrijf weer een klein beetje te groeien. Daarom nodigen we onze klanten uit om hun mening te delen. We zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren, milieuvriendelijker te zijn of gezondere opties te bieden. We waarderen de feedback zodat we gerichte verbeteringen kunnen doorvoeren.

We zijn benieuwd naar je ervaringen met elk onderdeel van je bestelling. Hoe ging het bestellen? Was de service naar wens? Hoe beviel de verzending en de ontvangst? Hebben we aan je verwachtingen voldaan? We zijn ook nieuwsgierig naar de reacties op de kerstgeschenken van je team en hun families.

We verzamelen feedback via het Kiyoh-platform. Neem een kijkje en als je ooit bij ons hebt gekocht, deel dan ook jouw verhaal.

Hier lees je enkele ervaringen van bedrijven die vorig seizoen bij ons hebben gekocht:

“Een pakket geschikt voor iedereen”

Wij waren op zoek naar een pakket wat geschikt was voor alle medewerkers maar wel geschikt voor een gezonde/bewuste leefstijl. We hebben achteraf allemaal positieve reacties mogen ontvangen! Volgend jaar zullen we weer zeker naar jullie aanbod gaan kijken.

Aanbevelen aan andere bedrijven?

13-1-2023 Patricia , Franeker

“Goede ervaring en fijn geholpen”

Fijn contact gehad bij de bestelling van onze nieuwjaarsgeschenken. Snel kunnen schakelen en de levering was goed! Goede feedback ontvangen van onze medewerkers over de kwaliteit van de Fitbox. Aanrader!

Aanbevelen aan andere bedrijven?

13-1-2023 Nils, Amsterdam

“Zeer passend kerstpakket bij het thema van deze tijd”

De organisatie van het kerstpakket verliep bijzonder soepel. Snelle en duidelijke communicatie. Alle opties passend in het thema van vitaliteit en toch voldoende keuze voor iedereen.

Aanbevelen aan andere bedrijven? Ja

16-1-2023 Saskia, Zwolle

Wil je zelf dit jaar een origineel kerstpakket? Kijk dan eens rond op de website of neem contact op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken. Hier vind je trouwens ook een link naar alle reviews van Fitbox.

Gerelateerde artikelen

Back to top button