Huis

Op zoek naar het juiste laminaat

Story Highlights
  • Laminaat in verschillende kwaliteitsklassen
  • Laminaat in eiken, grijs en wit
  • Vloer vraagt weinig onderhoud

Wil je graag een nieuwe vloer in jouw woning? Dit is natuurlijk niet zomaar een aankoop, dus daarom moet je goed kijken naar alle mogelijkheden omtrent een nieuwe vloer. Wanneer je kiest voor laminaat, weet je zeker dat dit een praktische vloer is. Laminaat is namelijk ontzettend onderhoudsvriendelijk, waardoor het bijna de beste optie is die je maar kunt hebben. Laminaat beschikt namelijk over een slijtvaste bovenlaag van kunststof, waardoor er een goede bescherming is van jouw nieuwe vloer. Ideaal, want op deze manier hoef je niet continu op te letten wat er gebeurd op de vloer. Iets morsen, even een stoel schuiven of iets anders. Met een laminaat vloer zit je veilig. Maar hoe zoek je nou het juiste laminaat? In dit blog gaan wij hier wat dieper op in.

Verschillende kwaliteitsklassen

Het juiste laminaat kiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk even bedenken op welke plekken je het laminaat wel leggen, want er zijn verschillende soorten kwaliteitsklassen om de kwaliteit te bepalen. Het is namelijk zo dat het laminaat in de woonkamer, hal of keuken veel hoger van kwaliteit moet zijn dan bijvoorbeeld op de bovenverdieping. Beneden wordt namelijk veel meer gelopen dan boven en intensiever gebruikt.

De uitstraling

Ook de uitstraling van het laminaat is natuurlijk erg belangrijk. Er zijn tal van mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, dus het wordt er ook niet bepaald gemakkelijker op. Wil je grijs laminaat, wit laminaat, eiken laminaat of liever wat anders? Er zijn tal van mogelijkheden zodat je de woning helemaal naar jouw smaak kunt inrichten. Je laminaat is hier de basis van. Laminaat is in ieder geval een erg veelzijdige vloer, dus laten liggen kun je het eigenlijk niet. En daarbij zijn er soorten genoeg.

Waar koop je het juiste laminaat?

Benieuwd waar je terecht kunt voor het beste laminaat? Wij raden je aan om eens in het assortiment van Bebo Parket te kijken. Zij bieden je allerlei mogelijkheden, zodat jij het meest geschikte laminaat hebt voor jouw woning en dat daarbij alles geheel naar wens is. Daarbij bieden zij je ook een legservice aan, zodat je niet zelf aan de slag hoeft met het leggen van het laminaat. Nog vragen? Raadpleeg dan de specialisten. Meer informatie vind je ook op hun website.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button