Fashion

Samsung Galaxy Watch Active 2

Story Highlights
  • Nu met touch rand
  • Van aluminium of roestvrij staal
  • Voor dagelijks gebruik

Misschien wist je het nog niet, maar de Samsung Galaxy Watch Active 2 heeft weer een nieuw design! Dankzij de touch rand kun je nou eenvoudig door de diverse menu’s navigeren. Het is een mooi horloge dat zo je trainingen kan meten, net als je gezondheid. Hierdoor krijg je advies op maat aan de hand van al je gegevens. Je kunt een horlogekast kiezen met een doorsnede van 40 mm of 44 mm. Je hebt bij de Samsung Galaxy Watch Active 2 ook de keuze uit aluminium of roestvrij staal.

Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm

Je hebt je verdiept in de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm en dan ben jij er uit. Je wil er zelf ook eentje aanschaffen, het is namelijk wel fijn een horloge bij je te dragen wat je trainingen bij kan houden. Ook worden er gegevens over je gezondheid gemeten en krijg je advies op maat. De Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm is dan een goede keuze en daar kun jij dagelijks gebruik van maken.

Samsung Galaxy Watch Active 2 kopen

Op het moment dat de Samsung Galaxy Watch Active 2 jou aanspreekt, is het goed om na te gaan wat de kosten zijn. Je kunt eens gaan zoeken op Samsung Galaxy Watch Active 2 kopen en dan zie je dat er meerdere opties zijn. Gaat de voorkeur uit naar de 40mm of de 44mm? Als je dat eenmaal weet dan kun je je Samsung Galaxy Watch Active 2 kopen en dat kan met een paar drukken op de knop, eenvoudig online.

Gerelateerde artikelen

Back to top button