Travel

Tips voor een unieke reis met kinderen naar Amerika

Voor veel Nederlanders is een grote vakantie naar Amerika iets wat je minstens een keer gedaan moet hebben. We zien zoveel van Amerika vanuit de media en films. Tuurlijk, als je aan Amerika denkt, denk je meteen aan steden als Los Angeles en New York. Maar Amerika is echt mega groot en heeft ook superveel mooie natuur. Je kan bijvoorbeeld gaan wandelen in de bergen of lekker chillen op tropische stranden, ligt er maar net aan waar je heen gaat op vakantie in de States. Amerika is ook een prachtig land om op familievakantie te gaan. In dit artikel bespreken we tips voor een unieke reis naar Amerika.  

Natuurparken

Amerika heeft natuurlijk een aantal van de beroemdste steden ter wereld. Maar geen Amerika trip is compleet zonder ook de fantastische Amerikaanse natuur te beleven. Wanneer je naar de westkust van Amerika gaat dan is de Grand Canyon natuurlijk een van de natuurlijke wereldwonderen om te bekijken. Je kunt het nationale park van de Grand Canyon makkelijk met de auto verkennen. Wij raden aan om in Amerika een camper te huren en rond te reizen. Er zijn fantastische campings in Amerika waar kinderen veel kunnen spelen. Naast de Grand Canyon zijn er natuurlijk ook fantastische meren en bergen. Als je in de winter naar Amerika gaat, kun je ook skiën in de Rocky Mountains.     

Pretparken

Alhoewel je natuurlijk in Europa ook mooie pretparken hebt zoals Disneyland Parijs en je er niet per se voor naar Amerika moet, zijn de pretparken in de VS wel speciaal. Je hebt Disney World in Orlando maar ook Universal Studios, Epcot en SeaWorld Orlando. Als je wat oudere kinderen hebt, dan kun je in Amerikaanse pretparken naar de snelste en hoogste achtbanen ter wereld. Ook in het noorden van Canada heb je vlak bij de Niagara watervallen een fantastisch pretpark. Natuurlijk hoef je niet alleen maar pretparken af te struinen maar een pretpark is zeker leuk tijdens je reis naar Amerika met kinderen

Tips voor kleine kinderen

Het is heel goed mogelijk om ook met kleine kinderen een rondreis te doen in Amerika, maar je zult wel met een aantal dingen rekening moeten houden. Wat fijn is dat kinderen tot 2 jaar vaak veel gratis krijgen, inclusief vliegtickets. Met kinderen tot 12 jaar krijg je ook kortingen op veel dingen. Natuurlijk is vliegen met kleine kinderen soms wel een uitdaging. Maar met een goede voorbereiding zal het meevallen. Sommige ouders vragen met betrekking tot Amerika of Vegas mogelijk is. Alhoewel Las Vegas bepaalde aspecten heeft die je beter kunt doen met alleen volwassenen, heeft de stad ook veel te bieden voor kinderen.    

Gerelateerde artikelen

Back to top button