Overig

Top 5 versiering voor geboorte en kinderfeestjes

Story Highlights
  • Bedenk hoeveel mensen er naar het feestje komen
  • Bereken het aantal meters slingers dat noodzakelijk is
  • Al voor geboorte organiseer je een babyshower

Verjaardagen, babyshowers, geboorte feestjes en eigenlijk ieder feestje wordt steeds groter aangepakt. Niet alleen maar met wat slingers en ballonnen, nee steeds vaker heeft elk feest een eigen thema en wordt het uitbundiger gevierd. Versieringen heb je in allerlei verschillende soorten en maten. De top 5 versiering voor geboorte en kinderfeestjes zijn toch wel de slingers, ballonnen, confetti, feest hoedjes en feest gordijn.

Verjaardagsfeest

Versiering voor je verjaardag uitzoeken kan soms wel lastig zijn. Je moet niet alleen bedenken wat je wil, maar ook hoeveel je nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat je niet te weinig, maar ook niet te veel besteld moet je rekening houden met onderstaande punten:

–       Hoeveel mensen komen er? Zorg altijd dat je wat extra in huis hebt, voor wanneer nodig.

–       Kijk goed naar de ruimte waar je feest is en hoeveel versiering je er kwijt kan, maar zonder dat het te druk wordt. Juist minimalistisch maakt versiering veel beter uitkomen.

–       Ga je voor slingers ophangen? Meet dan precies hoeveel meter slinger je nodig hebt en let bij het bestellen op de afmetingen van de slingers.

Een feestje voor de kleine

Wanneer een vrouw aankondigt zwanger te zijn worden er gelijk al diverse feestjes gepland. Het eerste feest wat vaak wordt gegeven is een gender reveal. Dit is een feest voor familie en vrienden om op een leuke manier het geslacht van de baby bekend te maken. Het feest erna is vaak de babyshower, die wordt vaak georganiseerd en bijgewoond door alleen vrouwelijke familieleden en of vriendinnen. De babyshower is een feest waar je echt een thema aan kan geven. Je kan kiezen voor een neutrale uitstraling of juist een feestelijk en uitbundige uitstraling. Als je het geslacht weet van de baby kan je ook het thema daarop afstemmen. Je kan kiezen voor gewoon alleen de kleur roze of blauwe, maar je kan ook kiezen voor een themafeestje bijvoorbeeld “Hello world” of “To the moon and back”. Het komt steeds vaker voor dat na de babyshower er een kraamfeest wordt gegeven. Op deze manier heb je niet wekenlang elke dag iemand over de vloer, maar kan iedereen langskomen op het door jou gekozen tijdstip en kan je verder genieten van je kraamtijd.

Tijdens het kraamfeest wordt er met de geboorte versiering steeds vaker groot uitgepakt. De versiering is dan helemaal in stijl en past bij het geslacht van de pasgeboren baby. Van ballonnenbogen, simpele ballonnen, slingers, raamstickers en zelfs serviesgoed, hoe meer in stijl hoe leuker.

Gerelateerde artikelen

Back to top button