HealthOverig

Verbeter de concentratie van je kinderen op school

Voor kinderen die niet goed tegen prikkels kunnen is de concentratie soms ver te vinden. Vooral op de basisschool is dat goed te zien, het ene kind kan makkelijk werken in groepjes en met veel lawaai om zich heen. Terwijl het andere kind juist behoefte heeft aan rust en stilte. Speciaal daarvoor heb je nu Alpine kinderoorkappen.

Wat zijn kinderoorkappen en waarvoor worden ze gebruikt?

De kinderoorkappen zien eruit als een gewone koptelefoon, met als verschil dat het geluid afsluit en je er geen muziek door kan luisteren. Ze zijn vanaf 2 jaar te gebruiken en is bestemd als gehoorbeschermer voor de gevoelige kinder oren. De kinderoorkappen geven de kinderen een veilig gevoel wanneer er ergens veel lawaai is. Dit kan voor de kinderen die moeite hebben met prikkelverwerking zijn, maar ook voor bij luide evenementen, zoals een buurtfeest, een autorace, oud en nieuw of tijdens het carnaval.

Wat is voor de kinderen belangrijk aan de kinderoorkappen?

Als je op zoek bent naar kinderoorkappen kijk je ook naar hoe ze eruitzien en weet je waarom? Puur omdat de kinderen ze ook mooi vinden. Hoe leuker en aantrekkelijker ze eruit zien voor het kind, hoe vaker de kinderen ze ook zelf zullen willen gebruiken. Niet alleen is het belangrijk qua uiterlijk hoe de kinderoorkappen eruit zien, maar ook de kwaliteit speelt een grote rol. De blauwe Alpi‎ne M‎uffy voor kinderen zijn niet alleen qua design mooi, maar hebben ook andere voordelen. Zo kan je ze makkelijk inklappen en overal mee naartoe nemen, maar ook vervoeren in de bijbehorende beschermende tas. Ze zijn makkelijk te reinigen en langere tijd te gebruiken. Door de zachte hoofdband die tevens ook verstelbaar is kan je de Alpine kinderoorkappen gebruiken van 2-12 jaar. Tevens zijn ze ook beschikbaar in meerdere kleuren en is er voor de smaak van ieder kind wat wils te vinden.

Kinderoorkappen en school

Rust in de klas zorgt ook voor betere prestaties op school. Kinderen kunnen zich vaak minder goed concentreren in de klas, omdat de klassen steeds groter worden en er veel rumoerigheid ontstaat. Voor dat soort situaties is er het Alpine Muffy Scholenpakket, dat is speciaal gemaakt zodat kinderen zich kunnen afzonderen van de geluiden om hun heen en zich beter kunnen concentreren. De oorkappen zijn verstelbaar waardoor elk kind ze wel past. Tevens zijn het oorkappen in verschillende hippe kleuren, maar ook heeft elk een eigen opbergtasje om de kwaliteit te waarborgen. Het scholenpakket is afneembaar in een pakket van zes of in een pakket van tien kinderoorkappen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button