Huis

Verbouwen? Trakteer jezelf op deze drie luxe!

Het verbouwen alleen al is vaak een stressvolle gebeurtenis; Budgetten worden overschreven, aannemers haken af en producten die niet meer leverbaar zijn. We hebben allemaal wel een verhaal over een nare ervaring waar het gaat om verbouwen, of erger nog; Het bóuwen van een heel huis. 

Wat wij vaak zien gebeuren is dat er snel beslissingen worden genomen en er grote concessies worden gedaan op het gebied van luxe en comfort. Zonde en vaak iets waar men achteraf toch wel spijt van heeft. Daarom hier vier zaken waar je jezelf echt op moet trakteren, óók als het budget een beetje krap dreigt te worden. 

Voetjes óp de vloer

We verbouwen onze huizen massaal in de zomer, want dan is de kans op aangenaam weer groter. Het voornemen om vloerverwarming te nemen kan dan ook al snel op de achtergrond raken. Net als technologische ontwikkelingen zoals een slimme thermostaat.

Verbouwen? Trakteer jezelf op deze drie luxe!

Maar in een land waar het acht maanden per jaar gebruikelijk is dat de verwarming aan staat, is dit wel aan te raden. Hoe lekker is het wanneer jij op je werk zit en weet dat je in een warm huis thuiskomt? Onbeschrijfelijk toch? Daarom; Maak een afspraak met een verwarmings installateur en laat je informeren over alle mogelijkheden. 

Wellness at home

Even snel onder de douche springen en een tandenborstel door de mond, dat is hoe de ochtendroutine van de meesten van ons er uitziet. Toch is er een trend gaande om de welbekende wellness-oorden in te ruilen voor een spa@home. Denk aan een zorgvuldig ingerichte badkamer, inclusief góed bubbelbad, douche met jet streams en wellicht een infraroodsauna. 

Maar in een land waar het acht maanden per jaar gebruikelijk is dat de verwarming aan staat, is dit wel aan te raden. Hoe lekker is het wanneer jij op je werk zit en weet dat je in een warm huis thuiskomt? Onbeschrijfelijk toch? Daarom; Maak een afspraak met een verwarmings installateur en laat je informeren over alle mogelijkheden.  Wellness at home Even snel onder de douche springen en een tandenborstel door de mond, dat is hoe de ochtendroutine van de meesten van ons er uitziet. Toch is er een trend gaande om de welbekende wellness-oorden in te ruilen voor een spa@home. Denk aan een zorgvuldig ingerichte badkamer, inclusief góed bubbelbad, douche met jet streams en wellicht een infraroodsauna.

Een eenmalige investering waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Een avond echt genieten in je eigen badkamer, inclusief fijne geuren en muziek, is een mogelijkheid om echt te ontspannen. En dat kun je ongetwijfeld na die heftige verbouwing wel gebruiken. 

Nooit over de kook

Naast de badkamer spenderen we ook dagelijks heel wat uurtjes in de keuken. Van snel een ontbijtje maken tot uitgebreide diners. Investeren in goede kwaliteit spullen voor in de keuken is dan ook één van de belangrijkste interieurkeuzes. Van een goede (stoom) oven tot een quooker, uiteindelijk gaat het je allemaal tijd opleveren. 

Ook gaan goede producten veel langer mee dan goedkope alternatieven. Dus al dreigt het budget een beetje overschreden te worden, bezuinig zeker niet op de keuken. Ga dan liever nog even niet voor die nieuwe eettafel, die kun je immers later nog omruilen. 

Kortom, ook waar het aankomt op verbouwen is het een kwestie van; Pick your battles. Maar wees lief voor jezelf en investeer in mooi ogende producten waar jij jarenlang happy van wordt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button