Trends

Wat doet een SEO-marketing bureau?

Als online bedrijf is het belangrijk om genoeg websitebezoekers te krijgen. Hoe meer bezoekers, hoe groter de kans dat er aankopen gedaan worden op jouw website. Je kunt meer bezoekers krijgen door hoog te verschijnen in de resultaten van Google, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een SEO-marketing bureau kan je daarbij helpen. Wij leggen je uit wat zij voor je kunnen doen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Bij SEO draait het erom dat jouw website beter gevonden wordt in de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. De organische resultaten zijn resultaten waar niet voor betaald is. Zoek je naar een SEO bedrijf? Kijk dan of er een werkzaam is in jouw regio, zoals een specialist in SEO in Dordrecht.

SEO of SEA?

Naast SEO, heb je ook SEA. Het is belangrijk om deze twee niet door elkaar te halen. SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA links zijn de betaalde advertenties die je bij de eerste paar resultaten op Google ziet. Ook advertenties aan de rechterkant vallen onder SEA. Het verschil tussen SEO en SEA is dat je bij SEA betaalt om hoog te staan. Maar zodra je stopt met betalen, verdwijnt de advertentie ook direct. Bij SEO investeer je in de lange termijn, maar je steekt hier wel meer tijd in.

Hoe een SEO-marketing bureau je helpt

SEO bestaat uit verschillende soorten diensten, zoals linkbuilding, technische SEO en website content. Dit zijn diensten die je bij een SEO-marketing bureau kunt krijgen. Door deze diensten over te dragen aan experts, ben je er zeker van dat het goed uitgevoerd wordt. Zo wordt jouw website daadwerkelijk beter beoordeeld door zoekmachines, waardoor je een grote kans hebt om hoger in de zoekresultaten te verschijnen.

Waarom SEO uitbesteden?

SEO is een tak van online marketing waar niet veel marketingopleidingen tijd aan besteden. Echter is deze tak wel belangrijk voor veel bedrijven, want je wilt natuurlijk wel vindbaar zijn op Google en andere zoekmachines. Om goed vindbaar te zijn, heb je mensen met kennis van SEO nodig. Daarom is het des te fijner dat je hiervoor een bedrijf kunt inschakelen met kennis van alle aspecten van SEO. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken en kun je je blijven richten op het verbeteren van je eigen product of dienst.

Gerelateerde artikelen

Back to top button