Trends

Wil je genoeg voorraden inkopen? Dit is de oplossing voor jouw bedrijf

Je bent trots op jouw bedrijf en je wilt het laten groeien, maar je hebt meer geld nodig om voorraden en inventaris te kopen, of zelfs om de kosten van de dagelijkse bedrijfsvoering te dekken. Er zijn mogelijkheden om de middelen te krijgen die je nodig hebt zonder een grote schuld aan te gaan of zonder eigen vermogen van een investeerder of partner in ruil voor aandelen. Met werkkapitaalfinanciering kan je direct geld krijgen wanneer dat nodig is, zonder te hoeven wachten op een goedkeuringsproces voor een lening dat maanden kan duren – en zonder dat je een deel van het eigendom van jouw bedrijf als onderpand hoeft af te staan.

Een bedrijfslening aanvragen

Als je klaar bent om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, is dit hét moment om een zakelijke lening aan te vragen. Je kunt online, bij een bank, kredietvereniging of jouw kredietverstrekker een bedrijfslening aanvragen. Zakelijke leningen kunnen worden gebruikt voor veel verschillende dingen, waaronder het kopen van apparatuur, het inhuren van werknemers, het maken van renovaties aan de kantoorruimte en het inkopen van meer voorraad.

Heb je meer geld nodig dan je hebt?

Indien je meer geld nodig hebt om inventaris aan te kopen, kan je een bedrijfslening gebruiken om jouw aankopen te financieren. Dit geldt ook als je apparatuur wilt kopen en/of meer werknemers in dienst wilt nemen. Bovendien, als jouw marketingkosten je budget met een aanzienlijk bedrag overschrijden, gebruik dan een zakelijke lening zodat je geen van jouw marketinginspanningen hoeft op te offeren. Ten slotte, als er juridische kosten verbonden zijn aan het starten of uitbreiden van jouw bedrijf (zoals registratiekosten voor handelsmerken), overweeg dan het gebruik van fondsen van een kleine zakelijke lening in plaats van te putten uit persoonlijke spaargelden.

Een werkkapitaalfinanciering

Werkkapitaalfinanciering is een vorm van financiering die bedrijven helpt aan geld te komen dat ze nodig hebben om hun dagelijkse uitgaven te dekken. Als je op zoek bent naar werkkapitaalfinanciering, dan moet je weten dat het op verschillende manieren kan worden toegepast.

–    Je moet documenten voorbereiden met betrekking tot jouw bedrijf, zoals het voorlopige aanvraagformulier, de jaarrekening en de balans.

–    De kredietverstrekker zal om deze documenten vragen na beoordeling van jouw kredietscore of kredietrapport. Zij zullen kijken naar hoeveel geld je in de afgelopen 12 maanden hebt verdiend en hoeveel schuld je hebt voordat zij jouw financieringsaanvraag goedkeuren of afwijzen.

Indien goedgekeurd, zijn er geen kosten of boetes in rekening gebracht door kredietverstrekkers en fondsen worden direct gestort op rekeningen aangewezen door kredietnemers binnen 24 uur na goedkeuring!

Gerelateerde artikelen

Back to top button