Huis

Zo hou je muggenbulten en irritant gezoem buiten de deur!

Het voorjaar en de zomer komen er weer aan. Een heerlijke tijd waarin we veel buiten in de tuin of op het balkon doorbrengen. En dus gaan die deuren en ramen ook weer veel open. Een uitnodiging voor muggen? Niet met op maat gemaakte horren!

Houd muggen buiten de deur

De lente is net begonnen en dus zal het goede weer ook niet lang meer op zich laten wachten. En dan kunnen we weer lekker veel buiten zijn. In de tuin of op het balkon. Kijk jij er ook zo naar uit? Je kijkt vast niet uit naar die irritant zoemende vliegen in huis en die nog veel irritantere muggenbulten, veroorzaakt door muggen die naar binnen vliegen door de openstaande ramen en deuren! En dat hoeft ook niet met op maat gemaakte horren! Daarmee houd je namelijk alle insecten, en dus ook prikkende muggen en zoemende vliegen buiten de deur. Letterlijk.

Maatwerk in horren

Horren zijn uiterst effectief tegen ongewenste zoemende en prikkende gasten in huis, mits ze exact aansluiten en geen gaatjes open blijven. Maar: Zoveel huizen, zoveel soorten, vormen en maten ramen. En dan zijn er ook nog varianten in de kozijnen. Van hout tot kunststof. De kans dat je dan net een standaardhor voor jouw raam gaat vinden is nihil. Gelukkig zijn er inzet horren op maat. Daarmee sluit je effectief je ramen af tegen muggen, vliegen en andere insecten (zoals wespen) omdat ze precies op maat zijn gemaakt op de specificaties van jouw ramen of deuren.

Zo werkt het

Het bestellen van een inzethor die past bij jouw raam is heel eenvoudig. Meet zorgvuldig de lengte en breedte van het raam op waar je de inzethor tegenaan wilt plaatsen. Deze afmetingen geef je op in de gespecialiseerde webshop van handigehorren.nl, waar je vervolgens een prijsopgave krijgt en kunt kiezen uit een groot aantal kleuren voor jouw hor. Van puur wit via beige tot zwart. En wil je een afwijkende kleur? Dan kan dat, tegen een kleine meerprijs, ook besteld worden! Niet alleen op maat gemaakt dus, maar ook nog eens naar wens. Helemaal speciaal voor jouw huis en jouw smaak.

Simpele montage van de inzethor

Zodra je de inzethor in huis hebt, vaak al binnen 15 werkdagen na je bestelling, kun je direct de hor heel eenvoudig zelf monteren. Dat kan zonder boren en zonder schroeven. De hor wordt namelijk op zijn plaats gehouden door kunststof veren, wat voorkomt dat het kozijn beschadigd raakt en de hor uit het kozijn valt. Je kunt de hor gedurende het gehele jaar laten zitten, dus een eenmalige montage is genoeg om jarenlang zoemende en prikkende insecten buiten te houden. Laat die zomer maar komen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button