Huis

Zo vind jij de houten vloer die bij je past

Betrek je binnenkort eindelijk je nieuwe woning? Of ben je simpelweg toe aan een nieuw interieur in je huidige optrekje? De juiste houten vloer maakt een wereld van verschil. Eikenhout is een houtsoort ver boven de concurrentie uitspringt. Wil je een sterke vloer? Wil je een duurzame vloer? En bovenal: wil je een vloer die precies bij je past? In dit blog leggen we uit hoe zo’n vloer binnenkort bij jou in huis kan leggen.

Advies van specialisten

In de wereld van houten vloeren is er behoorlijk wat om uit te kiezen. Het is voor veel mensen dan ook niet makkelijk om de perfecte vloer te vinden. Dat doe je niet ‘zomaar even’. Mensen zien door de vele bomen al snel het bos niet meer. Een stukje begeleiding in het proces is dan ook vaak welkom. Waar je dat vindt? Bij Dutzfloors. 

Dit Friese bedrijf uit Beetsterzwaag maakt unieke houten vloeren voor klanten over de hele wereld. Door goed te luisteren naar de wensen van elke klant, helpt dit enthousiaste team je snel aan jouw gewenste vloer. En ligt die perfecte vloer nog niet in de showroom? Dan maakt Dutzfloors de vloer gewoon. Handig toch?

Zo vind jij de houten vloer die bij je past

Bijzondere vloerpatronen creëren de gewenste look

Bij Dutzfloors kun je met een houten vloer qua uiterlijk alle kanten op. Vrij letterlijk, want vloeren zijn op verschillende manieren te leggen. Rechte planken, visgraat, Hongaarse punt, Versailles – zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Visgraat past tegenwoordig bijna overal. Zowel klanten met een appartement in Amsterdam als mensen met een woonboerderij in Drenthe kiezen voor deze luxe vloerstijl. Dat geldt ook voor Hongaarse punt vloeren. Dit type lijkt op visgraat, maar oogt iets rustiger doordat het meer in rijen naast elkaar ligt. De zigzag-effecten geven kamers een klassieke maar eigentijdse uitstraling – iets wat tegenwoordig erg populair is.

Ben je benieuwd naar alle vloertypes van Dutzfloors? Op de website vind je het complete assortiment. Bekijk je de vloeren liever even van dichtbij? Dat kan! De grote showroom van Dutzfloors is gelegen aan de A7 bij Beetsterzwaag. Goed bereikbaar dus.

Uniek hout, unieke vloeren

Een plank van echt hout is altijd uniek. Met andere woorden: niemand heeft de vloer die jij in huis hebt liggen. Toch lijken ‘standaard’-vloeren afgezien van de details nog redelijk op elkaar. Wil je een vloer die onmiskenbaar uniek is? Kies dan voor bewerkingen. Zo geeft roken iedere plank een iets andere tint mee. En zorgt bijvoorbeeld de juiste vloerolie voor een subtiele kleur naar wens. Liever een ruwe vloer? Laat de planken dan trommelen. Een getrommelde houten vloer heeft een doorleefd uiterlijk. 

Zo vind jij de houten vloer die bij je past

Gerelateerde artikelen

Back to top button