FashionTrends

3 manieren om polo’s te dragen deze zomer

De zomer is weer aangebroken en is de perfecte tijd om je polo’s tevoorschijn te halen en je stijl te tonen. Polo’s zijn namelijk weer helemaal populair en zijn op vele manieren te stijlen. Dat artikel vertelt je hoe jij op 3 manieren je polo’s kunt dragen deze zomer en er helemaal hip bijloopt.

1. Op een short

In de zomer kunnen we de shorts weer uit de kast halen, want een lange broek is veel te warm. Shorts zijn hele goede combi met polo’s, ze geven je een classic en verzorgde look. Speel met verschillende kleuren en ga bijvoorbeeld voor een beige short met een lichtpaarse polo om het kleurrijk te maken. Maak het af met witte gimp en een stoere zonnebril en je bent helemaal klaar om een dagje de stad in je vakantieland te verkennen.

2. Onder een colbert

Als je uiteten gaat is een colbert altijd een goed idee. En ze kunnen wederom goed samen met een polo. Het geeft je een chique look en is niet té formeel. Deze items kunnen goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een chino en suède loafers. Een goede kleurencombinatie zou beige, wit en donkerblauw kunnen zijn. 

3. Onder een trui

In de avond koelt het dan toch vaak een beetje af in de zomer. Maar, nog steeds kan je je polo aanhouden, combineer hem nu alleen met een trui! Het kraagje boven de trui geeft een speels detail aan de outfit. Als je bijvoorbeeld een klassieke polo draagt, is het leuk om deze te combineren met een fijne contrasterende kleur en hoppa, in één klap is je outfit super stijlvol. Vaak staan jeans en sneakers hier goed onder. 
Kortom, polo’s zijn op vele manieren te dragen. Of het weer warm of koud is, je kunt hem altijd stijlen met verschillende andere fashion items. Kies jouw stijl en geniet van de zomer!

Gerelateerde artikelen

Back to top button