Trends

De hipste leesbrillen van 2022

In het jaar 2022 lezen mensen met een nieuw niveau van stijl en raffinement. De hipste leesbrillen van 2022 zijn anders dan alles wat je ooit eerder hebt gezien. Ze hebben een slank, modern ontwerp hebben waarmee je je kunt onderscheiden van de massa. Dit artikel vertelt je meer over de hipste leesbrillen van dit jaar.

Leesbril zonder montuur

Een leesbril zonder montuur is de nieuwste trend op het gebied van leesbrillen. Ze zijn slank, stijlvol en ontworpen om je er op je best uit te laten zien. En ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en stijlen om aan je individuele smaak te voldoen. Transparante leesbrillen zijn vooral populair, ze zijn namelijk tijdloos. Je kunt ze dus overal bij combineren.

Verschillen man en vrouw

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen leesbrillen voor mannen en voor vrouwen. Om te beginnen zijn damesbrillen meestal kleiner en fijner van vorm dan herenbrillen. Mannen gaan tegenwoordig vaak voor een gestroomlijnde moderne leesbril. Maar, het aanbod bij brillenwinkels is vaak unisex en zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Mensen zijn het meest op zoek naar tijdloze leesbrillen die altijd gedragen kunnen worden.

Leeszonnebrillen

De populariteit van leeszonnebrillen is de laatste jaren toegenomen, omdat mensen meer en meer geïnteresseerd zijn geraakt in het beschermen van hun ogen tegen de schadelijke UV stralen van de zon. Een leeszonnebril heeft dus twee functies: beter zien én bescherming tegen de zon. Leeszonnebrillen zijn tegenwoordig in veel verschillende monturen en kleuren verkrijgbaar, zo is er voor ieder wat wils. Een populaire kleur voor mannen is bijvoorbeeld atlantic blue. Deze oogt stoer en avontuurlijk en is daarom perfect voor de zomer. 

Kortom, leesbrillen hebben niet langer meer een duf imago. Je kunt ze in allerlei soorten krijgen en er nog steeds modieus bijlopen. Zelfs voor in de zomer kun je een hippe leeszonnebril aanschaffen die je naast dat ie je beter laat zien, ook beschermt tegen de zon. Vergelijk bij verschillende aanbieders, want die zijn er genoeg, en je zult geheid de perfecte leesbril tegenkomen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button