Tuin

3 Tips voor het organiseren van een event in jouw tuin

Heb jij een reden nodig om een feestje te geven? Een housewarming, geslaagd voor school, je rijbewijs in de pocket of misschien ben je gewoon jarig geweest. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk om het event in je tuin te houden. Het is slim om de buren op tijd te informeren. Nog beter is om ze uit te nodigen. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden om er een geweldig feest van te maken. Graag delen we onze tips met je. 

De datum 

Pick een mooie en goede datum. Het is belangrijk om de datum ook snel te delen met iedereen die je wilt uitnodigen. Zo kunnen ze de dag vrijhouden. Bij een verjaardag zullen veel mensen al rekening hiermee houden. 

Het weer

Het is moeilijk om het weer te bepalen. Het is echter slim om op safe te spelen als er een kans is op regen. Zorg voor een tent. Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende tuinstoelen te hebben. Een paar extra goedkope tuinmeubels erbij halen is slim. Zo kan iedereen zitten wanneer ze dat willen. Het is wel gezellig. 

Wel of geen eten? 

Natuurlijk zullen er snacks zijn en wat lekkers te drinken. Wanneer de mensen wat langer blijven of rond etenstijd er zijn is het goed om hier gebruik van te maken. Het is prettig om als gastheer of gastvrouw niet de hele tijd in de keuken te staan. Een barbecue is dan een goed idee. Het verlaagd de druk op jou en laat iedereen zijn eigen kipspies grillen. Wel zo fijn. 

De sfeer

Zorg voor een gezellige sfeer in de tuin. Misschien heb je een thema gekozen? Pas de tuin hier dan helemaal op aan. Het is heerlijk om alles door te trekken in de hele woning om zo maximaal te genieten van het event. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button