OverigTravel

3x leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest

Story Highlights
  • Boottocht
  • Paintball/lasergamen
  • Bungeejumpen

Bij een aanstaande bruiloft hoort uiteraard ook een vrijgezellenfeest. Gaat er iemand in jouw omgeving binnenkort trouwen en zou je voor deze persoon graag een vrijgezellenfeest organiseren? Het kan best lastig zijn om hiervoor een leuk een origineel idee te bedenken. Daarom helpen wij je op weg. In dit artikel zetten wij 3 leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest op een rij. 

Boottocht

Een leuk idee voor een vrijgezellenfeest voor zowel vrouwen als voor mannen is een boottocht. Een aanrader hiervoor is boottocht Amsterdam. Dit is een privé boottocht, dus perfect voor jou en je vrienden of vriendinnen. Met een toffe boottocht kun je genieten van de mooie stad Amsterdam en tegelijkertijd varen langs de mooie grachten. 

Is het vrijgezellenfeest dat je wilt organiseren niet compleet zonder een lekkere borrel? Dat begrijpen wij maar al te goed. Dan is het een leuk idee om te kiezen voor borrelboot Amsterdam. Ook bij deze tocht vaar je door het mooie Amsterdam. Hier heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een open bar. Dan kun je dus lekker achteroverleunen met een lekkere borrel in je hand: hoe fijn is dat? Jullie hoeven jezelf ook niet druk te maken over het feit dat je de boot zelf moet besturen, want deze boottochten worden begeleid door een professionele schipper en gastheer.

Paintball/lasergamen

Wil je een actief vrijgezellenfeest organiseren? Kies dan voor bijvoorbeeld paintball of lasergamen. Voor een vrijgezellenfeest voor mannen is paintball vaak een leuk idee. Bij paintball is het de bedoeling dat je de tegenstanders uitschakelt door op elkaar te schieten met verfballetjes. Paintball staat garant voor een actieve middag vol adrenaline. 

Mocht je paintball iets te heftig vinden en ervoor wilt zorgen dat niemand met blauwe plekken loopt op de dag van de bruiloft, is het ook een leuk idee om te kiezen voor lasergamen. Paintball en lasergamen hebben veel van elkaar weg. Bij lasergamen speel je in plaats van een balletje met een laser. Waar paintball nog best pijnlijk kan zijn zo nu en dan, is lasergamen dus pijnloos. Bij het lasergamen is het dus ook de bedoeling om de tegenstander te raken. Als je iemand raakt, krijg je punten. Word jij beschoten? Dan verlies je punten. Het is dus de bedoeling om uiteindelijk samen met je team de meeste punten te behalen. 

Paintball en/of lasergamen zijn zeker aan te raden voor een vrijgezellenfeest. Het is enorm leuk om te doen en bovendien ben je lekker actief bezig. 

Bungeejumpen

Is de aanstaande bruid/bruidegom een echte durfal? En zijn jij en je vrienden/vriendinnen dat ook? Dan is het een leuk idee om te kiezen voor een uitdagende en spannende activiteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van bungeejumpen? In Nederland kun je dit doen aan de pier van Scheveningen. Wil je het graag ergens anders doen? Dan is het een optie om bijvoorbeeld een paar dagen weg te gaan voor het vrijgezellenweekend, waarbij je als activiteit gaat bungeejumpen. In ieder geval zal dit een onvergetelijke ervaring worden, voor zowel de bruid/bruidegom als voor de rest!

Er zijn echt talloze dingen om te doen voor een vrijgezellenfeest. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de aanstaande. Wellicht houdt hij/zij van ontspanning, of is deze persoon super avontuurlijk. Op basis hiervan kun je natuurlijk bepalen wat een leuk idee zou zijn voor een vrijgezellenfeest. In ieder geval zit je met een van deze bovenstaande ideeën vast wel goed, want deze ideeën staan garant voor een dag vol plezier. Zorg er in ieder geval voor dat je een vrijgezellenfeest tot in de puntjes organiseert, om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke tijd wordt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button