Overig

3x wimper verzorgingstips!

Iedere vrouw droomt ervan om een set aan lange en volle wimpers te hebben. Helaas zijn veel vrouwen niet tevreden met de wimpers die ze hebben. Gelukkig zijn er veel verschillende tips en trucjes die je toe kunt passen om je natuurlijke wimpers langer en voller te doen laten lijken. We hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet!

Waarom vallen mijn wimpers uit of breken ze af?

Voordat er enige producten aan te pas komen is het van belang om te weten wat ervoor zorgt dat wimpers breken of sneller uitvallen. Helaas kan make-up hiervoor de oorzaak zijn. Vooral wanneer je regelmatig gebruik maakt van lastig te verwijderende waterproof mascara’s of andere plakkende producten. \ Wanneer je slaapt heb je geen controle over je bewegingen. Dit kan ervoor zorgen dat de wimpers sneller uitvallen of afbreken. Opzich kan het dragen van make-up geen kwaad zolang je het maar verwijderd voordat je gaat slapen.

Daarnaast kunnen er klonten ontstaan wanneer je mascara draagt. Dit is niet bevorderlijk ook voor het behoud van je eigen wimpers omdat ze zo makkelijker beschadigd kunnen worden wanneer je in je ogen wrijft. Dit zorgt ervoor dat je in een beweging meerdere wimperharen kunt verliezen. Erg zonde! 

Zorg er dus ten alle tijde voor dat je je make-up er grondig af haalt voordat je gaat slapen en probeer daarnaast niet in je ogen te wrijven.

Verzorging van de wimpers

Om je wimpers net even dat beetje extra liefde te geven is het van groot belang om de wimpers goed te verzorgen. Dit kun je doen door middel van het aanbrengen van een voedende olie. De meest bekende olie hiervoor is castorolie, maar ook olijfolie en kokosolie kunnen hiervoor gebruikt worden.

Naast een olie kun je je wimpers nog een beetje extra geven door een serum aan te schaffen. Hiervoor is Revitalash de beste keuze. Dit is een intens voedend serum die de wimperharen van binnenuit verzorgt. Je wimpers zullen dikker en sterker worden. Je kunt Revitalash kopen bij verschillende online aanbieders. Het is zeker de moeite waard!

Hoe creëer ik volume?

Daarnaast zijn er ook een paar trucjes om je natuurlijke wimpers volumineus te doen laten lijken. Zo kun je een doorzichtige mascara gebruiken en deze aanzetten vanaf het begin van de haartjes. Dit zal je eigen wimpers veel volume geven, een hele goede tip als je gaat voor een natuurlijke look!

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button