Overig

4 kledingstukken die je ’s nachts kunt dragen

Sommige vrouwen houden ervan om in hun nakie te slapen, maar niet iedereen is hier dol op. Heb je weleens geprobeerd om zonder kleren de nacht door te brengen, maar is dit je niet goed bevallen? Dan trek je waarschijnlijk iets aan voordat je in bed stapt. Als je niet goed weet wat je ’s nachts moet dragen, ben je hier aan het juist adres. In deze tekst zetten wij namelijk 4 kledingstukken op een rijtje waarin je de nacht door kunt brengen.


1. Ondergoed


Vind je het niet prettig dat je flamoes open en bloot onder de dekens ligt? Dan houd je in ieder geval een onderbroek aan als je in bed stapt. Voor wat betreft ondergoed heb je het nodige om uit te kiezen. Je kunt een slip dragen, maar ook voor een hipster of string kiezen. Omdat de slaapkamer vaak de plek is voor romantiek met je partner, geef je misschien de voorkeur aan sexy lingerie. Doe dit alleen als je het fijn vindt om dit te dragen. Voel jij je ongemakkelijk in een string? Kies dan voor ander ondergoed. Als je ondergoed draagt waaraan jij je constant irriteert als je in bed ligt, kan dit ten koste gaan van je nachtrust en dat is uiteraard niet de bedoeling.

2. Bh


Over het dragen van een bh in bed bestaat behoorlijk wat onenigheid. Zo beweren sommige mensen dat het slecht is om dit kledingstuk ook ’s nachts te dragen, maar volgens anderen zijn hier geen bewijzen voor. Doe daarom vooral wat je zelf prettig vindt. Houd je er niet van dat je borsten alle kanten op kunnen bewegen tijdens je slaap? Houd dan lekker een bh aan. Je kunt voor dezelfde bh kiezen die je overdag draagt, maar er zijn ook vrouwen die ’s nachts een T-shirt bh dragen. De gladde cups en lichte, zachte voering van deze bh’s zorgen ervoor dat je amper merkt dat je er eentje draagt.


3. T-shirt


Heb je al een paar keer geprobeerd om met een bh te slapen, maar is dit je niet bevallen? En vind je het daarnaast niet fijn om met blote borsten onder de dekens te liggen? Trek dan een T-shirt aan voordat je in bed stapt. Je borsten worden dan bedekt en kunnen bovendien niet zo vrij bewegen als wanneer je geen bovenkleding draagt in bed. Extra bijkomstigheid van een T-shirt is dat de bovenste helft van je lichaam lekker warm blijft. Als je veel beweegt in je slaap, kan dit deel van je lichaam bloot komen te liggen. Draag je een T-shirt in bed? Dan hoef je niet bang te zijn dat je kou vat.


4. Pyjama


Als je een echte koukleum bent, kun je ’s nachts het beste een pyjama dames dragen. Een pyjama bestaat uit een boven- en onderstuk, waardoor zowel je bovenlichaam als (een deel van) je benen bedekt zijn. Dames pyjama’s zijn er overigens in allerlei soorten en maten, waardoor er voor iedere vrouw wel een geschikte pyjama te vinden is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button