Travel

4 verschillende producten voor onderweg en op reis

Bent u van plan om binnenkort op reis te gaan? Lees dan even deze blog want hierin zetten wij vier verschillende producten voor onderweg en op reis voor u op een rijtje. Natuurlijk zijn er nog veel meer handige reisproducten te bedenken, maar wat ons betreft mogen deze onderstaande vier producten eigenlijk in geen enkele koffer of reistas ontbreken. Zo kunt u onbezorgd op vakantie. Dat wordt genieten!

Miniverpakkingen shampoo, douchegel, tandpasta, etc.

Wanneer u met het vliegtuig gaat, zult u zich moeten houden aan de maximale hoeveelheid vloeistof die meegenomen mag worden. Wilt u de vloeistoffen meenemen als ruimbagage? Dan gelden er geen restricties qua hoeveelheid. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat de vloeistoffen geen gevaar mogen opleveren. Ontvlambare vloeistoffen zijn dus verboden. Bent u van plan om alleen met handbagage te reizen? Dan mag u alleen vloeistoffen en gels meenemen wanneer deze in een verpakking zitten van maximaal 100 milliliter. Al deze verpakkingen moeten in een hersluitbaar doorzichtig plastic zakje passen van maximaal 1 liter. Per persoon mag u één zo’n zakje meenemen aan boord. Om het allemaal wat makkelijker te maken zijn er tegenwoordig ook miniverpakkingen shampoo, douchegel, tandpasta en dergelijke te koop. Ook kunt u lege reisflesjes in een handig doorzichtig zakje kopen die u zelf kunt vullen met uw favoriete producten.

Reiswasmiddel

Uw hele kledingkast meenemen op reis is onbegonnen werk. Er zal een selectie moeten worden gemaakt. Vooral wanneer u voor langere tijd op reis gaat zult u op een gegeven moment tegen het probleem aanlopen dat al uw kleren gedragen en vies zijn. Iedere dag nieuwe kleding kopen is natuurlijk ontzettend zonde wanneer u ook uw kleding gemakkelijk kunt wassen met speciale reiswasmiddel. Dit is wasmiddel in een handig klein flaconnetje die speciaal geschikt is voor op reis. Zo kunt u kiezen voor wasmiddel waar al wasverzachter aan toe is gevoegd of die ook gebruikt kan worden om vlekken te verwijderen. Heeft u geen warm water bij de hand? De meeste reiswasmiddelen kunnen bovendien gebruikt worden in combinatie met koud water. Sommige zijn zelfs biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor de natuur.

Reisstekker of wereldstekker

Wanneer u naar verre landen reist buiten Europa is de kans groot dat uw Nederlandse stekkers niet direct op de buitenlandse stopcontacten passen. In zo’n geval kunt u gebruikmaken van een reisstekker of wereldstekker. Deze stekker zorgt ervoor dat het buitenlandse stopcontact geschikt wordt voor uw Nederlandse stekkers. Zo kunt u alsnog al uw apparatuur opladen.

POD e sigaret

Wilt u kunnen vapen op reis? Dan zijn er speciale handige en compacte e sigaretten te koop. Deze worden verkocht onder de naam ‘POD’. Een POD is een e sigaret die geen instelmogelijkheden heeft en vaak werkt met slechts één druk op de knop. U hoeft alleen de cartridge te vervangen zodra deze leeg is. Een POD e sigaret steekt u met gemak in uw tas of broekzak.

Gerelateerde artikelen

Back to top button