Trends

Een must-have voor bedrijven: een fietsenrek!

Als je een bedrijf runt, zijn er veel zaken die je moet regelen. Als je op een gegeven moment steeds meer personeel krijgt, is het belangrijk dat zij op een goede manier op het werk aan kunnen komen. Zo is het belangrijk dat er genoeg ruimte is om de auto te parkeren en dat er fietsenrekken staan. Ook voor klanten is het uiteraard goed als er voldoende ruimte is om te parkeren. Een fietsenrek uitkiezen voor het bedrijf is echter een keuze waar je goed over na moet denken. In dit blog bericht willen we je graag meer informatie verschaffen over het kiezen van een fietsenrek.

Welke soort fietsenrek heb je nodig?

Voor sommige mensen kan het zijn dat fietsenrekken veel op elkaar lijken. Dat is echter niet het geval. Als je bijvoorbeeld terug gaat denken aan je schoolperiode, dan ga je al snel verschillende fietsenrekken herinneren. Ook als je door de stad wandelt, kom je al verschillende soorten fietsenrekken tegen. Ben je bijvoorbeeld wel eens bij een fietsenstalling op het station geweest? Al met al zijn er grote verschillen in fietsenrekken, waarvan je er veel waarschijnlijk niet geschikt vindt voor je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je een goede keuze maakt, en even stilstaat bij de verschillende soorten fietsenrekken.

Een type fietsenrek uitkiezen voor je bedrijfspand

Als je het bedrijfspand goed in je achterhoofd hebt, kun je een keuze gaan maken voor een type fietsenrek. Er zijn namelijk verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Allereerst is er het cobra fietsenrek. Dit is de meest gebruikte fietsenrek, omdat deze door de meeste fietsen eenvoudig gebruikt kan worden. Daarnaast heb je ook het Krait fietsenrek. Dit rek is iets anders dan het cobra fietsenrek, maar dit verschil zit hem met name in het design. Vervolgens heb je ook het Mamba fietsenrek. Dit rek kenmerkt zich door zijn flexibiliteit. Je kunt hem bestellen in een enkele of dubbele variant. Met een dubbelzijdige variant kun je aan beide kanten fietsen kwijt, waardoor je minder rekken nodig hebt. 

Fietsen stallen met kratten of manden

Tegenwoordig zie je in het straatbeeld steeds vaker fietsen met kratten of manden voorop. Dit ziet er erg leuk uit en is erg handig voor spullen, maar kan in een fietsenrek erg lastig zijn. Als je bedrijf veel van dit soort fietsen heeft, doe je er slim aan om te kijken naar fietsenrek Viper. Dit fietsenrek is namelijk heel geschikt voor fietsen met kratten of manden voorop. Zijn de fietsen die geplaatst worden vooral gemixt? Dan is wellicht het Woma fietsenrek perfect. Deze is namelijk geschikt voor alle soorten en maten fietsen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button