Huis

4 ‘voor het geval dat’-producten die je altijd in huis moet hebben

Story Highlights
  • Extra oplader voor je mobieltje
  • Een zaklamp
  • Een basis gereedschapsset
  • Een toiletontstopper

Soms gebeurt er iets en denk je: “hád ik dat maar in huis gehad!”. In dit artikel bespreken we vier producten die je het best altijd in de kast hebt liggen. Je weet maar nooit … 

Extra oplader voor je mobieltje

Mobieltjes kunnen tegenwoordig ontzettend veel, maar het grote nadeel is dat de batterijen van de meeste mobieltjes niet dagenlang meegaan. Ben jij iemand die altijd en overal je oplader mee neemt? Dan weet je hoe gemakkelijk het is om zo’n kabeltje of de hele oplader ergens te vergeten. Misschien laat je je oplader achter op je werk of blijft hij liggen bij een vriend(in). Daarom is het handig om altijd een extra Android of iPhone oplader in huis te hebben. Neem zeker eens een kijkje bij Kabelmaatje, hier vind je originele opladers voorde scherpste prijzen. 

Een zaklamp

Het gebeurt niet vaak, maar als er een elektriciteitsstoring is, is het handig om een zaklamp in huis te hebben. Je kunt uiteraard de zaklamp van je mobieltje gebruiken, maar als er een storing is, is het vast handig om de batterij van je mobieltje voor andere dingen in te zetten. Bovendien is een zaklamp erg handig om bijvoorbeeld in huis te hebben als je eens wilt gaan kamperen! 

Een basis gereedschapsset

Bel jij nog steeds je ouders als je kraan lekt? Of meteen een loodgieter? Dat is uiteraard je goede recht, maar het is ook erg handig om altijd een basis gereedschapsset in huis te hebben. Hiermee kun je – indien het nodig is- ook zelf een klusje klaren. Want wat als je kraan ineens ‘s nachts begint te druppelen? Of je in het weekend een nieuw schilderij wilt ophangen? Dan is het handig om een set met onder meer een schroevendraaier, hamer, steek-en ringsleutels in huis te hebben. 

Een toiletontstopper

Een toiletontstopper is iets waarvan we hopen dat je dit nooit nodig hebt, maar dat wel altijd handig is om in huis te hebben. Want als je wc ineens verstopt zit en het water omhoog komt, dan heb je vaak geen tijd om naar de winkel te rennen. Zorg ervoor dat je altijd een toiletontstopper in huis hebt én dat je ooit een YouTube-video hebt gekeken waarin werd uitgelegd hoe je die moet gebruiken. Je weet maar nooit! 

Welke producten behoren tot jouw ‘voor het geval dat’-kit? 

Gerelateerde artikelen

Back to top button