Fashion

4 x tips bij trouwen in een pak op maat

Je gaat binnenkort trouwen: ontzettend spannend! Naast alle voorbereidingen en de zoektocht naar de juiste locatie, het beste eten, de mooiste taart en de fijnste muziek moet je natuurlijk ook nog een mooi pak vinden om deze dag in door te brengen. Ben je van plan om een trouwpak op maat te laten maken? Vergeet dan deze tips niet. Geniet en laat je inspireren!

De juiste plek kiezen en (optijd) een afspraak maken 

Een trouwpak op maat heb je niet zomaar uitgekozen. Je moet natuurlijk eerst kiezen waar je dit wilt laten doen en zal vervolgens nog een paar keer terug moeten komen om te passen. Het is een stapsgewijs proces, dus neem hier ruim de tijd voor. Het kan wel twee maanden duren om een pak op maat te maken! Onze tip: ga naar Rietbergh.com. Hier nemen ze alle tijd voor jou zijn ze ontzettend vakkundig.

De kleuren kiezen met je partner

Trouwen doe je niet in je eentje, dus kies niet zomaar een kleur uit die jij mooi vindt voor je trouwpak. Het is mooi om samen als één geheel deze dag door te brengen. Vraag daarom aan je partner wat jullie samen mooi vinden als kleur voor een trouwpak op maat dat past bij de outfit van de ander. Zo voorkom je dat de ander voor verrassingen komt te staan op de grote dag!

Inspiratie opsnuiven

Een trouwpak heb je niet zomaar uitgekozen. De kleuren, het seizoen, de locatie, het weer, de outfit van je partner… Het telt allemaal mee. Daarnaast is een trouwpak op maat soms  prijzig, dus je kunt het maar beter goed doen. Hoe je dat doet? Door flink wat inspiratie op te snuiven op websites en in magazines of blogs. Maak een moodboard aan en zorg dat je alles wat je mooi vindt bij elkaar houdt. 

Het belangrijkste: genieten!

Een trouwpak op maat kopen kan soms best een klus zijn. Misschien zelfs frustrerend, met alle soorten stoffen en tinten. Je kiest niet iedere dag een trouwpak op maat, dus probeer er ook van te genieten. Neem je beste vrienden of familie mee en maak er een leuke dag van.

Gerelateerde artikelen

Back to top button