Top 5

5 tips om meer TikTok volgers te krijgen

Maak je veel gebruik van de social media app TikTok, maar heb je nog niet zoveel volgers? Als je snel meer volgers wil krijgen op dit social media platform, zijn daar een aantal trucs voor die je kunt proberen. Om je TikTok account een snelle boost te geven kan je ervoor kiezen op TikTok volgers te kopen. Daarnaast geven wij nog vijf andere tips waarmee jij op een organische manier meer TikTok volgers kan krijgen!

1. Frequent en consequent posten

Als je meer TikTok volgers wil krijgen, is het belangrijk dat je vaak genoeg en consequent post op het social media kanaal. Voor een optimaal bereik raden we je aan om 1 tot 3 keer per dag te posten op TikTok. Hierdoor vestig jij je als serieuze TikTok creator in het algoritme van het social media platform en worden jouw video’s aan meer mensen getoond. Niemand weet eigenlijk precies hoe het algoritme van TikTok werkt, maar het is wel bekend dat gebruikers die 1 tot 3 keer per dag posten, meer bereik krijgen. 

2. Relevante hashtags gebruiken

Net als bij Instagram zijn hashtags erg belangrijk voor een beter bereik op TikTok. Gebruik voor iedere video 4 tot 6 hashtags. Wil je een groot publiek bereiken? Dan zijn de hashtags #foryoupage, #fyp of #voorjou een must. Vul deze hashtags aan met 2 tot 4 hashtags die goed bij de content van je video passen en je zult op den duur meer likes en bereik krijgen. Probeer met de hashtags ook in te spelen op trends die op dat moment lopen!

3. Liken en reageren

Als iemand een comment plaatst bij jouw video, is het aan te raden om deze zo snel mogelijk te liken en erop te reageren. Zo laat je zien dat je actief bent en krijg je meer bereik. Probeer daarnaast ook zoveel mogelijk op video’s van anderen te reageren, zodat je niet alleen actief bent op je eigen kanaal, maar op het hele platform. 

4. De beste tijden om te posten

Door jouw posts op de juiste tijden te plaatsen, krijg je meer bereik voor je video’s. Dit vergroot de kans dat mensen jouw video’s zien en je uiteindelijk gaan volgen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de ochtend het meest geschikt is om te posten, het liefst tussen 5 uur en 11 uur ‘s ochtends. 

5. Wees creatief met jouw video’s 

Om zoveel mogelijk volgers te krijgen, is het natuurlijk belangrijk dat jouw video’s leuk zijn om te kijken. Wees dus lekker creatief en probeer zoveel mogelijk in te spelen op de huidige trends. Via de website van TikTok kun je zien welke onderwerpen er op dat moment trending zijn, mocht je even wat minder inspiratie hebben!

Gerelateerde artikelen

Back to top button