Overig

Aan de slag met een dynamische baan in de wereld van office 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de wereld van office? Bij een fullservice uitzendbureau in Noord-Holland ben je aan het juiste adres, want die heeft altijd de juiste baan binnen bereik. Je vindt in het aanbod aan vacatures van de vestigingen in Alkmaar en Hoorn bijvoorbeeld interessante vacatures voor administratief medewerker. Er zijn administratie-vacatures op verschillende niveaus en in allerlei branches. Dat is ook precies wat een administratieve baan zo dynamisch maakt. Bovendien voer je als administratief medewerker tal van verschillende werkzaamheden uit, waardoor geen dag hetzelfde is.

Veelzijdig aanbod aan vacatures 

De vacatures binnen de office-branche zijn zeer veelzijdig. Je bent in de basis verantwoordelijk voor kantoorwerk en het verrichten van ondersteunende werkzaamheden in een secretariële, commercieel-administratieve of financieel-administratieve omgeving. De vacatures voor administratief medewerker zijn globaal onder te verdelen in drie verschillende deelfuncties. Namelijk die van bedrijfsadministratief medewerker, receptionist / telefonist en secretarieel medewerker. Wil je graag werken in een functie waar de nadruk ligt op zaken zoals debiteurenbeheer, archivering en de verwerking van de formulierenstroom binnen de omgeving van een bedrijf? Dan is de vacature voor bedrijfsadministratief medewerker / administrateur je op het lijf geschreven. 

Wanneer ben je geschikt om te solliciteren op de vacature van administratief medewerker?

• Je hebt minimaal een MBO-studie richting administratie; 

• Je werkt nauwkeurig, toont initiatief, bent flexibel en stressbestendig;

• Je bent een klantvriendelijke en teamgerichte collega;

• Je hebt kennis van administratieve processen en inzicht in de verbetering hiervan;

• Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden;

• Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;

• Je beschikt over goede kennis van Microsoft Office en de belangrijkste programma’s zoals Outlook, Excel en Word. 

Fulltime en parttime officebanen Bij het fullservice uitzendbureau vind je banen in de regio Hoorn en Alkmaar er ook zijn er vacatures in Heerhugowaard voor een parttime of fulltime dienstverband. Heb je jouw droombaan binnen de office op het oog? Solliciteer dan vandaag nog! Staat de vacature die jij zoekt op dit moment niet in het aanbod? Je bent van harte welkom op de vestigingen van het uitzendbureau waar de bevlogen intercedenten uitgebreid de tijd nemen om kennis te maken met jouw talenten en competenties. Op die manier vinden zij gegarandeerd jouw droombaan binnen een kantooromgeving!

Gerelateerde artikelen

Back to top button