Huis

Alles over Richmond Interiors

Story Highlights
  • Voorheen bekend als Spieghel Trading Company
  • Gouden accenten en een breed kleurenpalet
  • Vergeet de verlichting van Richmond niet

Op zoek naar de mooiste en meest bijzondere meubels? Dan kunnen best veel aanbieders je goed van dienst zijn. In dat kader is het echter interessant om ook eens te kijken naar alles wat Richmond Interiors je te bieden heeft. En geloof ons, dat is nogal wat. We vertellen je graag over de collectie van Richmond Interiors, voorheen bekend als Spieghel Trading Company.

Richmond stoelen

Nee, geen standaard stoelen bij Richmond Interiors. Integendeel zelfs. Je vindt er wél barstoelen, fauteuils en vergeet zeker ook de poef niet. De verschillende barstoelen vallen meteen op. De stoelen heb je in een zeer breed kleurenpalet en gemaakt van uiteenlopende materialen. Ook het aanbod fauteuils mag er zeker zijn. Wat dacht je van de buitengewoon fraaie en al even comfortabele draaifauteuils bijvoorbeeld. Ook deze exclusieve en bijzondere stoelen heb je in heel veel verschillende kleuren. Opvallend zijn die van wit-goud, zoals je toch al veel gouden accenten vindt binnen de collectie van Richmond. Check ook de Richmond eetkamerstoelen.

Richmond salontafel

Over goud gesproken; de white brushed gold salontafel is een ongekende eyecatcher in elk interieur. Opvallend zijn ook de salontafels die bestaan uit twee delen aan elkaar, onder meer beschikbaar in goud en zwart en in een combinatie van deze kleuren. Ook bijzonder, de zilveren salontafel en de industriële uitvoeringen. Stuk voor stuk salontafels om van te watertanden.

Richmond eettafel

Behalve fraaie meubels, biedt Richmond zeker ook praktische meubels. Of beter; als geen ander weet Richmond deze elementen te combineren. Ook de eettafel heb je in tal van verschillende uitvoeringen. Opvallend zijn de uitvoeringen in wit en die van gerecycled hout. Ook zilveren eettafels blijken een blikvanger in elk interieur. Je kunt ook zelf je eettafel samenstellen en kiezen voor bepaalde poten en bepaalde bladen. Ook hier vind je overigens weer de combinatie zwart met goud.

Richmond bank

Richmond biedt ook al de meest relaxte banken in de vorm van zitbanken, hoekbanken, ligbanken en met uiteraard de onvermijdelijke maar heel fraaie hockers. Roze, khaki en goud; het zijn zomaar wat bijzondere kleuren die je in de banken terug ziet komen. Richmond biedt wat betreft hoekbanken verschillende stock modellen, en dat in verschillende kleuren en stoffen. Je kunt ook nu weer mixen en matchen tot je de perfecte bank gerealiseerd hebt.

Richmond interieur

Een Richmond interieur is een bijzonder interieur. Richmond timmert toch al danig aan de weg en laat zich over heel de wereld inspireren en haalt uit alle delen van de wereld alleen de beste ideeën. Je ziet het terug in de bijzondere collectie van Richmond. Tenslotte; je maakt een interieur helemaal af met Richmond lampen. Vergeet die zeker niet.

Gerelateerde artikelen

Back to top button