DIY

Beautygeheimen

Jij wilt waarschijnlijk altijd goed voor de dag komen net als die andere beeldschone mannen en vrouwen die je voorbij ziet komen, dan is het goed alles te weten over fashion en beautygeheimen. Het is soms best lastig te bedenken wat jij kan doen om beeldschoon voor de dag te komen en daar hebben wij iets op bedacht. Wij gaan je namelijk alles vertellen over de verschillende beautygeheimen, zodat jij ook stralend voor de dag kunt komen. Want jij wilt toch net zo stralen als alle andere mensen die hun beautygeheimen niet vertellen? Wij hebben wel zes verschillende dingen voor je op een rijtje gezet, waar jij gegarandeerd mee uit de voeten kan!

Zijdezachte lippen

Wist je dat je zijde zachten eenvoudig kunt creëren met vaseline en een zachte tandenborstel? Je doet een klein beetje lippenbalsem of vaseline op een zachte borstel en gaat heel zachtjes heen en weer. Nu vraag jij je natuurlijk af, waar je dat moet gaan doen? Je verwijdert op deze manier alle dode huidcellen, hierdoor worden jouw lippen zijdezacht en soepel. Let wel op dat je de tandenborstel goed schoonmaakt, nadat jij je lippen een flinke boost gegeven hebt. Heb jij last van een koortslip, denk dan aan de producten van onvax. Hiermee zul jij snel van je koortslip af zijn.

Kraaienpootjes, wat kun je er tegen doen?

Waarschijnlijk word je niet erg blij van je kraaienpootjes, maar je kunt wel iets doen om de huid te voeden. Gebruik een goede crème en zorg ervoor dat je niet veel in de zon komt zonder goede bescherming. Wist je dat avocado olie huid kan je helpen bij het beschermen en herstellen van wondjes die je hebt opgelopen? Gebruik geen avocado voor in de keuken, want dat is net een beetje anders. Wist je dat Zwitsal op het wangetje een hele fijne crème is om te gebruiken, daarnaast ruikt het nog  eens lekker ook.

Geen strepen na het slapen

Je kent het vast wel, een heerlijke nachtrust gehad en wakker worden met vervelende afdrukken of strepen in het gezicht. Dit kun je eenvoudig voorkomen door je kussensloop in te ruilen voor een satijnen sloop. Ook is het verstandig je kussensloop geregeld te verschonen, omdat je hiermee kunt voorkomen dat de poriën verstopt zullen raken.

Flink koud

Last van roodheid? Dan kun je dit oplossen met een ijsblokje. De roodheid zal namelijk erg snel wegtrekken door er een ijsblokje voor ongeveer dertig seconden tegenaan te houden. Daarna kun je de plekjes verder wegwerken met een concealer en dan een foundation. Erg effectief en je kan snel weer goed voor de dag komen.

Het drinken van water

De meeste weten vast wel dat water erg goed voor je is, maar men doet het vaak niet genoeg. Het is erg belangrijk minstens twee liter water per dag te drinken. Gebruik je naast water ook nog eens gezonde producten, zoals pompoenen en avocado’s dan kun je eenvoudig zorgen voor een gezond uitziende huid. Vind je water nu echt helemaal niks om gewoon te drinken, doe dan eens een takje munt in het water. Smaakt verfrissend en zorgt ook nog eens voor een ander smaakje.

Een masker gebruiken helpt echt

Het gebruik van een avocado masker gezicht, laat je huid er binnen de kortste keren stralend fris uitzien. Het voordeel van zo een masker is dat je verstopte poriën weer open zet en dat dode huidcellen verwijderd worden, maar ook de fijne lijntjes worden hiermee verminderd. Een tip speciaal voor jou, gebruik nadat je een masker gebruikt heb een gezichtscrème met een SPF erin. Dit geeft een klein laagje die je gezicht zal gaan beschermen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button