Huis

Breng bamboe in je interieur!

Story Highlights
  • Bamboe geldt als de sterkste plant op aarde
  • Van lampen en stoelen tot tandenborstels
  • Aanbod zal alleen maar verder groeien

Bamboe is in opmars. Het kost je dan ook vrij weinig moeite om tegenwoordig iets van bamboe in je interieur te brengen, simpelweg omdat het aanbod steeds verder groeit. Verbazingwekkend is die opmars niet. Bamboe is namelijk een van de meest veelzijdige materialen die beschikbaar is. Bamboe leent zich eigenlijk voor alles. Kijk wat dat betreft maar eens naar het aanbod van producten van en met bamboe. Het hedendaagse aanbod varieert van tandenborstel tot lampen.

Van lampen tot tandenborstels

Lampen voor in de woonkamer, spatels in de keuken en tandenborstels in de badkamer. En dat allemaal van bamboe. Niet verwacht? Dan moet je zeker eens kijken bij Bamboebaas. Daar vind je namelijk een fraai overzicht van zo goed als alle bamboe producten die er beschikbaar zijn, of producten waarin bamboe verwerkt is. En dat zijn er nogal wat. Matrassen van bamboe? Handdoeken en kookgerei? Het is er allemaal, zoals ondertussen iedereen al lang weet hoe aangenaam een badjas van bamboe draagt.

Sterkste materiaal op aarde

Bamboe is wat betreft trekkracht sterker dan staal en geldt wat trekkracht betreft zelfs als sterkste materiaal op aarde. Bamboe is bovendien zeer snel groeiend. Per dag kan het zomaar 91 centimeter groeien, een wereldrecord onder de planten. Bamboe is eetbaar en ideaal om te gebruiken voor duurzame producten. Kies je voor kleding van bamboe, dan draag je kleding die sterk is en een antibacteriële werking heeft, zoals het ook over geur verdrijvende eigenschappen beschikt.

Alleen nog maar toenemen

Bamboe is al jarenlang in opmars als interieur trend. Daarom is bamboe al meer en meer te zien in het interieur. De populariteit van bamboe zal alleen maar toenemen. Het hoeft je dus geen enkele moeite te kosten om iets van bamboe in je interieur te brengen. Check gewoon het aanbod op Bamboebaas, kies voor een van de bijzondere producten en ook jij bent vast en zeker op slag verliefd op producten van deze sterke en veelzijdige plant.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button