Fashion

De 3 unieke haarstijlen van 2023

Als het gaat om haarstijlen, is er altijd iets nieuws te ontdekken. Als we kijken naar de trends van 2023, hebben we drie unieke haarstijlen uitgekozen die dit jaar absoluut de show zullen stelen. Of je nu van nature krullend haar hebt op zoek bent naar een nieuwe look, deze haarstijlen zijn zeker een perfecte keuze. Lees verder om meer te weten te komen over de drie unieke haarstijlen die je dit jaar nog moet uitproberen.

Natuurlijke krullen

Je krullen laten groeien en in hun natuurlijke vorm laten, is al een tijdje populair en het ziet er niet naar uit dat deze trend snel zal verdwijnen. Dit jaar zijn natuurlijke krullen in alle lengtes en vormen een hit. Van kleine spiralen tot grote golven, de natuurlijke krullen geven jouw haar textuur en volume voor een glamoureuze look. Door het gebruik van haarverzorgingsproducten van bijvoorbeeld Goldwell, blijven je krullen de hele dag in vorm en zien ze er gezond en glanzend uit.

De bob

De bob is een tijdloze haarstijl die in 2023 helemaal hip is. Deze look wordt gedefinieerd door haar op kin- tot schouderlengte met scherpe lijnen die het gezicht omlijsten. Een bijkomend voordeel van de bob is dat deze geschikt is voor elk haartype, van steil tot gekruld, en het is makkelijk te stylen. Of je het nu steil, wavy of met textuur wilt dragen, de bob werkt voor elke gelegenheid.

Super kort

Tondeuse eroverheen en tada, jouw unieke haarstijl is geboren! Probeer eens de super korte look. Deze haarstijl gaat helemaal terug naar de jaren 90 en is weer populair, vooral voor vrouwen die zich willen onderscheiden van de menigte. De super korte stijl is erg praktisch, makkelijk te onderhouden en geschikt voor alle haartypes. Als je voor deze stijl gaat, is het belangrijk om het te laten knippen door een ervaren kapper. Zo kan je zeker zijn van een perfect kapsel dat past bij jouw gezichtsvorm.

Met natuurlijke krullen, de bob en super kort haar, zijn er genoeg mogelijkheden om in 2023 een unieke haarstijl te creëren. Welke stijl je ook kiest, zorg ervoor dat het past bij jouw gezichtsvorm, haartype en levensstijl. Experimenteer met verschillende stijlen en laat je inspireren door anderen, maar blijf vooral trouw aan jezelf. De juiste haarstijl kan jou uiterlijk een echte boost geven en je zelfvertrouwen verhogen. Dus waar wacht je nog op? Probeer een van deze drie unieke haarstijlen en rock de look dit jaar nog! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button