Trends

De 5 voordelen van de Stromer ST7 Speed pedelec

Ben jij van plan om te kijken naar een nieuwe Speed Pedelec? Dan is de Stromer ST7 een zeer goede keuze! Deze nieuwste speed pedelec is anders dan alle andere speed pedelecs. Zo is bijvoorbeeld het design compleet anders, heeft hij een enorm bereik en fietst hij ook nog eens fantastisch. Wij hebben om deze reden de 5 voordelen van de Stromer ST7 speed pedelec op een rijtje gezet.

Bereik tot 250 km

Een van de eerste zaken die direct opvalt aan de Stromer ST7 is het enorme bereik. Je kunt met de speed pedelec tot wel 250 kilometer fietsen voordat hij weer opgeladen moet worden. Hierdoor kun je gemakkelijk grote afstanden overbruggen met de nieuwe fiets. 

Verbinden met mobiel netwerk voor GPS-plaatsbepaling

Een ander voordeel aan de elektrische fiets is dat je hem kunt verbinden met het mobiele netwerk. Dit zorgt er direct voor dat je op een makkelijke en snelle manier je GPS-plaatsbepaling aan kunt zetten. Op deze manier kun je gemakkelijk een eindje gaan fietsen, zonder dat je verdwaalt raakt. Ook is het erg handig

Smart bike

Als we gaan kijken naar de technologie achter de fiets, zien we veel verschillende innovaties. Zo is de fiets de allereerste met een elektronisch schakelsysteem, namelijk het Pinion Smart Shift. Dit zorgt ervoor dat het schakelen op twee standen kan, een comfortstand en de sportstand. Bij de comfortstand wordt er pas geschakeld als de trapper op een specifiek punt staat. Hierdoor verloopt het schakelen vlekkeloos. In de sportstand schakelt hij direct, waardoor je meteen de versnelling aan kunt gaan! Ook heeft de fiets een volledig geïntegreerd antiblokkeringssysteem, waardoor de fietservaring nog beter wordt!

Nieuw en strak design

Ben je op zoek naar een innovatieve fiets? Dan is de Stromer ST7 perfect! De fiets is ontworpen met een compleet nieuw design. Dit zorgt voor een stralende fiets die er futuristisch uitziet. De speed pedelec is verkrijgbaar in Solid Gold of Dark Platinum voor een strak design. 

Veiligheid staat voorop!

Met de nieuwe ST7 wordt de veiligheid van de speed pedelec weer verbeterd. De fiets heeft dikkere banden, een solide wegligging en heeft geen last van oneffenheden in de weg zodat je stabiel kunt fietsen!

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button