DIY

De beste promoties voor jouw bedrijf!

Wanneer je wilt dat jouw bedrijf meer wordt herkend zijn er verschillende manieren om dit aan te pakken. Maar wat is nou echt een handige manier die niet te veel geld kost? Een effectieve manier van promotie is om artikelen te bedrukken. In dit artikel gaan we het hebben over het bedrukken van spullen en hoe dit handig is voor jouw bedrijf.

Drinkwaren 

Je gebruikt ze dagelijks; kopjes, mokken en bidons. Maar hoe kun je door middel van kopjes reclame maken? Door ze te bedrukken met het logo van jouw bedrijf bijvoorbeeld. Dit is een hele goede manier om reclame te maken. Mensen drinken meerdere keren per dag uit een kopje en zien zo telkens jouw logo. Dat stimuleert natuurlijk enorm om even een kijkje te nemen op bijvoorbeeld jouw website. En zo wordt de kans groter om een product of dienst te verkopen. Verder kun je ook een bidon bedrukken en hiermee een sportteam sponsoren! 

Wellness

Iedereen heeft ze wel in huis, handdoeken en dergelijke. Maar hoe kan je dit gebruiken om reclame te maken voor jouw bedrijf? Heel simpel, door ze te bedrukken. Door dit te bedrukken heb je niet alleen de mensen die in het huis wonen voorzien van reclame maar ook mensen op het strand of zwembad. Wanneer een bedrukte handdoek wordt meegenomen naar een openbare sauna resulteert dit  in reclame voor meerdere mensen die jouw bedrijf op de handdoek zien staan. Verder kan je ook een sportclub voorzien van bedrukte handdoeken. Dat zorgt ervoor dat niet alleen de sporters maar ook de supporters het zien! En dat is een groot bereik wat daarmee gecreëerd wordt. 

Schrijfwaren

Een van de voorwerpen wat het meeste wordt uitgeleend en wat je nooit meer terugziet, de pen. En wat heb je er nou aan om een pen de bedrukken? Het bedrukken van een pen heeft wel degelijk nut. Door de pen te bedrukken ziet iedereen die de pen gebruikt jouw bedrijf op de pen staan en dat is erg handig als je wilt dat jouw bedrijf gevonden wordt. De pen wordt, zoals eerder gezegd, veel uitgeleend en zo zien veel mensen de reclame wat op de pen vermeld staat. Vaak zie je de pen niet meer terug en wordt deze weer uitgeleend aan de volgende die erom vraagt. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button