HealthOverig

De juiste koffie kiezen voor je eigen kantoor

Steeds meer mensen in Nederland gaan voor zichzelf beginnen, sommige vanuit huis, andere kiezen er uiteindelijk voor om een eigen kantoor te huren. Vaak huren ze een kantoor om toch wat meer afstand te krijgen tussen hun werk- en privéleven. In dit artikel wat tips hoe je de juiste koffie kiest voor je eigen kantoor, alles over koffie proeven, maar ook over een koffie abonnement

Soorten koffieapparaten

Voordat je de juiste koffie wil gaan kiezen voor je eigen kantoor is het wel belangrijk dat je weet welke soorten koffieapparaten er zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten koffieapparaten, maar de meest bekende apparaten zijn:

  • Koffiepads, zoals Senseo
  • Gesloten capsules, zoals Nespresso en Dolce Gusto
  • Filter
  • Verse koffiebonen

Ben je een echte koffieliefhebber dan is een koffieapparaat met echte verse koffiebonen perfect voor bij jou op kantoor. 

Koffie proeven

Medellin Secret heeft diverse smaken van koffiebonen, zoals koffiebonen uit Colombia, uit Costa Rica of uit Guatemala. Je kan heel makkelijk een proefpakket aanvragen, zodat je de diverse smaken kan proeven allemaal zonder gelijk een smaak te kiezen. Het fijne hiervan is dat je erna kan kiezen naar welke koffiesmaak je keuze uit gaat.

Koffie abonnement

Als je dan een lekker koffiesmaak hebt gevonden kan je een keuze maken welke smaak je wil op kantoor. Wil je ervoor zorgen dat je nooit meer zonder koffie zit op kantoor, ongeachte of het een normale werkdag is of een groot evenement. In het koffie abonnement is het ook mogelijk om diverse soorten smaken koffiebonen toe te voegen. Zo kan je diverse smaken laten leveren bij je thuis of op je werk. Daarnaast kan je zelf bepalen hoeveel koffie je wil ontvangen, hoe vaak je het ontvangt en de soort koffie. Het fijne aan zo een koffie abonnement is dat je het zelf altijd kosteloos kan wijzigen, pauzeren en opzeggen indien nodig. Niet alleen de smaken kan je zelf kiezen en maandelijks wijzigen, maar ook de maling kan je zelf kiezen. Denk hierbij aan snelfiltermaling, grove maling, espresso maling of bonen. De koffie abonnementen zijn op maat gemaakt, daarom is er geen vast tarief, maar is de prijs afhankelijk van hoe jij je abonnement hebt samengesteld.

Gerelateerde artikelen

Back to top button