Trends

De leukste modetrends voor de lente van 2023

Op het moment dat de zon flink begint te schijnen en de dagen langer beginnen te worden, begint het vast en zeker weer te kriebelen om je garderobe een upgrade te geven. Want niets is er zo fijn dan het dragen van luchtige stofjes en lichte designs. Wil je graag weten wat de grootste trends van 2023 zijn? Zoek in dat geval niet verder. We hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

1. Ga voor neutrale en aardse kleuren

Het gebruik van aardse en neutrale kleuren is in de lente van 2023 erg gewild. Niet zo gek dus dat alle grote modeketens deze trend terug laten komen in de winkels en webshops. Je kunt daarbij denken aan kleuren zoals beige, bruin, terracotta en lichtgrijs. Doordat je neutrale kleuren in huis haalt, weet je altijd zeker dat alle items erg makkelijk met elkaar te combineren zijn. Ideaal dus als je steeds meer aan het overwegen bent om een eigen capsule collection in huis te halen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de items van travel kwaliteit van Studio Anneloes kleding. Dit is een garderobe die je het hele jaar door kunt dragen en die ook nog niet eens uit de tijd raakt. Je investeert daardoor in duurzame kleding die je vaak kunt blijven dragen.

2. Breng een speelse twist aan in je outfit met opvallende prints en contrasterende kleuren

Maar je haalt natuurlijk maar ook al te graag een aantal opvallende items in huis. Hier speelt de collectie van het merk Fabienne Chapot bijvoorbeeld erg goed op in. De opvallende prints en contrasterende kleuren zorgen ervoor dat je outfit meteen de aandacht trekt. Ideaal als je bijvoorbeeld een leuk festival op de agenda hebt staan, als je een keer het terras op gaat of binnenkort al een leuke date night met je partner gepland hebt staan. Een kleurrijke outfit geeft je een zelfverzekerd gevoel en is dan ook voor iedere gelegenheid geschikt.

Je leukste trends shop je eenvoudig en snel online

Het beste van alles? Deze trends zijn erg eenvoudig en snel online te shoppen. Hierdoor haal je meteen een hoge kwaliteit in huis en de items zijn keer op keer weer een feestje om te dragen. Je gaat op deze manier enorm veel plezier beleven van je gloednieuwe garderobe. Naar welke trend gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

Gerelateerde artikelen

Back to top button